Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Lampu siling LED
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu siling LED

Kategori produk tina Lampu siling LED, kami pabrik husus ti Cina, Lampu siling LED, LED Down Light suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina LED Recessed siling Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Die Cast Aluminium 30W IP66 IK10 LED Lampu Bulkhead

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Die Cast Aluminium 30W IP66 IK10 LED Lampu Bulkhead Katerangan: Lampu bulkhead mangrupikeun sumber cahaya anu praktis sareng fungsional anu sacara tradisional dianggo di luar sareng di rohangan indoor ageung sapertos taman mobil, gudang jeung gedong...
IK10 IP66 20w Lampu LED Lampu Bulkhead

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

IK10 IP66 20w Lampu LED Lampu Bulkhead Katerangan: Lampu bulkhead mangrupikeun sumber cahaya anu praktis sareng fungsional anu sacara tradisional dianggo di luar sareng di rohangan indoor ageung sapertos taman mobil, gudang jeung gedong komersial...
Lampu lampu bulkhead 30W dipasang

Harga hijian: USD 29.66 - 30.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.66 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 30.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 580x380x385 / 5pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Lampu lampu bulkhead 30W dipasang Katerangan: IK10 IP66 anu kuat dipeunteun kisaran dipasang sareng siling dipasang diulas LED bulkheads. Diproduksi dina gauge beurat kasus aluminium sareng réngsé dina hideung / bodas anu pikaresepeun sareng sagala...
20W LED lampu bulkhead siling IP66

Harga hijian: USD 19.2 - 19.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 19.2 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 19.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 430x306x590 / 10pcs

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

20W LED lampu bulkhead siling IP66 Katerangan: Lampu bulkhead mangrupikeun sumber cahaya anu praktis sareng fungsional anu sacara tradisional dianggo di luar sareng di rohangan indoor ageung sapertos taman mobil, gudang jeung gedong komersial badag...
Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan

Harga hijian: USD 11.76 - 12.37 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 11.76 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.37 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan Katerangan: Kualitas Tinggi 30w COB LED Lampu Lampu peralatan Lembar
Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor

Harga hijian: USD 10.2 - 9.67 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
10 Bag/Bags USD 10.2 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 10.81 / Bag/Bags
200 Bag/Bags USD 9.67 / Bag/Bags

bungkusan: 420 * 420 * 540mm / 20pcs

Dilereskeun Lampu LED di handap pikeun Balanja sareng Kantor Deskripsi: Jelas, salami biaya lampu LED sareng perbaikan sinambung téknologi dipingpin pikeun ngurangan. Lampu saé énergi sareng lampu Pijer bakal dilawan diganti ku lampu LED....
Panas Penjualan Anti Glare Dihasilkeun SMD COB LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 430 * 400 * 600mm / 30pcs

Panas Penjualan Antarto-Glare Dirobah Lampu SMD COB LED Down Light Katerangan: Kaunggulan tina LED Down Light: 1) Energy Saving: Konsumsi kakuatan caang anu sami tina lampu hemat energi biasa 1/2 2) Perlindungan Lingkungan: Teu aya ngaraksa jeung...
Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Downlight

Harga hijian: USD 6.55 - 7.4 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 6.55 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 7 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 7.4 / Bag/Bags

bungkusan: 780 * 330 * 340mm / 30pcs

Harga Harga Komérsial Diperéskeun Aluminium LED Turun Lampu Katerangan: LED Turun Lampu Fitur: Pikeun ngajaga persatuan sakabéh dékorasi wangunan sareng kasampurnaan, henteu ngaliwat setélan cahaya, cahaya nyumput pawasan pemanasan wangunan, teu aya...
10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu

Harga hijian: USD 5.06 - 5.73 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 5.06 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 5.47 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 5.73 / Bag/Bags

bungkusan: 630 * 270 * 490mm / 100pcs

10W 80LM / W Epistar COB Babak LED Turun Lampu Katerangan: Lampu Hungkul LED nyaéta lampu cahaya kana cahaya gaya cahaya siling. Lampu LED hurung nyaéta cahaya panunjuk, sareng mungél terpisana na tiasa nampi cahya, sudut pancaran milik sorotan,...
7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight

Harga hijian: USD 4.02 - 4.73 / Bag/Bags

Min.Order Harga hijian
200 Bag/Bags USD 4.02 / Bag/Bags
10 Bag/Bags USD 4.32 / Bag/Bags
1 Bag/Bags USD 4.73 / Bag/Bags

bungkusan: 530 * 430 * 390mm / 100pcs

7W / 10W / 15W / 20W / 25W / 30W Modél Anyar CE RoHs LED Downlight Deskripsi: Lampu lampu LED nyaéta pakean tina sumber cahaya LED anyar anu berbasis kekembangan sembembangan dina dasar produk, dibandingkeun sareng downlight tradisional boga...

Cina Lampu siling LED suppliers

LED lampu siling, lampu handap LED, lampu Lampu panah lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Lampu siling LED, kami produsén profésional ti Lampu siling LED, LED Down Light, LED Recessed siling Lampu,,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Lampu siling LED pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Lampu siling LED, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Lampu siling LED, LED Down Light, LED Recessed siling Lampu,,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Lampu siling LED!
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan