Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED kanopi Lampu > SPBU 100W LED Lampu kanopi
SPBU 100W LED Lampu kanopi
SPBU 100W LED Lampu kanopi
  • SPBU 100W LED Lampu kanopi
  • SPBU 100W LED Lampu kanopi

SPBU 100W LED Lampu kanopi

    Harga hijian: USD 71.03 - 72.78 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 100W LED Canopy Light

IP Rating: IP65

Emitting Color: White

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Luminous Flux: 100-110lm/w

Housing Color: White

Beam Angle: 90/120/75*145/55*155 Degree

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years

CRI: >70Ra

Driver: MEANWELL / UL, CUL, TUV / CE / No Certificate

Items: 100W LED Canopy Light

Cutout: 340*260MM

Size: 400*320*82MM

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

SPBU 100W LED Lampu kanopi

LED Kanopy Light mangrupakeun lampu profésional pikeun SPBU. Dijénkeun perumahan alumunium anu kualitasna luhur sareng supir Meanwell kawentar, lawan IP65 mauktina sareng lebu buktina. Henteu aya sorotan, nyaman pikeun panon dieu, sareng aman deui.


Parameter Produk

Model NO.AD-GKD-PS100W
Wattage                                                       
          100W
Voltage           AC 100-305V, 50/60Hz
Luminance Flux
          100-110lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            400*320*82MM
Chip Brand             Philips 3030 96 PCS 
Driver            MEANWELL / UL, CUL, TUV / CE / no certificate
CRI            >70Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Beam Angle            90/120/75*145/55*155  degree
Warranty             5 years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Témbongkeun Produk LED Canopy Light details




LED Canopy Light Data Sheet



Kaunggulan produk:

LED kanopi Lampu

1.Environment ramah, No sorotan .
2.High kualitas aluminium perumahan, anti korosi.
3, kualitas luhur chip LED , terang pisan.

4, Aluminium tilelep panas, Good dissipation

5,> 50.000 jam nganggo umur hirup

Jaminan 6,5 taun, ongkos pangropéa super low.

7, Over beban panyalindungan, over protection protection, over temperature protection, short circuit protection

LED Lampu Banjir Pasang

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC AC 100-305 V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Taman, kebon, iklan, kuadrat, pabrik, mall jeung sajabana

LED Gas Station Light Application

Meanwell driver, Harga supir brand anu sanés mangga wartosan layanan palanggan.


Categories produk : LED kanopi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan