Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED kanopi Lampu > Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
  • Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
  • Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
  • Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi
  • Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi

Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi

    Harga hijian: USD 127.83 - 134.04 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GKD-PS250W

Warranty: 2/3/5years

Beam Angle: 90/120/75*145/55*155

Driver: Meanwell /UL, CUL,TUV, SAA Listed/No Certificates

Model: AD-GKD-PS250W

Name: High Quality 250W Philips Meawell LED Canopy Light

Wattage: 250W

Luminouce: 25000-2750lm

Size: 562*400*82MM

Cutout: 502*340MM

Led: Philips 3030 240pcs

Additional Info

bungkusan: 620 * 460 * 150MM 1pcs / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000pcs

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi


Spésifikasi:

Model NO.AD-GKD-PS250W

Wattage

250W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

120lm/w

Power Factor

>0.95

Size

  562*400*82MM

Chip

Philips 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

2/3/5 years warranty

CTN Weight

 12.9KG

CTN Size

  620*460*150MM 1pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Katerangan:

(250W LED Lampu kanopi)

Kiwari, lampu kanopi dipingpin dipaké dina jumlah badag. Urang ogé ngagaduhan tilu lampu lampu kanopi anu dipingpin.

(1) LED dipasang dina kanopi Lampu (2) Ngarobong Lampu LED Lampu (3) Lebetkeun Lampu LED Lampu. Anjeun tiasa masang sababaraha cara anu béda. SPBU Sambang Lampu LED anu parantos ngenalkeun anu tiasa dipintun dina aréa anu gedé pikeun narik leuwih seueur jalma pikeun ngabantuan anjeun kaleungitan pasar.

LED Canopy Light


Lembar data:

1-50w led canopy light100w led canopy light3-750

Rincian Produk:

LED Canopy Light Price

Categories produk : LED kanopi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan