Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED kanopi Lampu > 50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
  • 50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
  • 50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
  • 50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
  • 50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED
  • 50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED

50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED

    Harga hijian: USD 41.39 - 43.4 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GKD-PS50W

Model: AD-GKD-PS50W

Name: 50W 5-Year-Warranty Gas Station LED Canopy Light

Wattage: 50W

Luminouce: 5000-5500lm

Size: 400*240*82MM

Warranty: 2/3/5years

Beam Angle: 90/120/75*145/55*155

Cutout: 340*260MM

Led: Philips 303048pcs

Driver: Meanwell /UL, CUL,TUV, SAA Listed/No Certificates

Additional Info

bungkusan: 470 * 300 * 150MM 1pcs / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000pcs

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED


Spésifikasi:


Model NO.AD-GKD-PS50W

Wattage

50W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

120lm/w

Power Factor

>0.95

Size

 400*240*82MM

Chip

Philips 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

5KG

CTN Size

 470*300*150MM  1pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Katerangan:

(50W 100W 150W 200W LED Lampu kanopi)

Alesan naha jalma datang ka SPBU kusabab mobil maranéhanana kudu gas. Tuluy bakal badé. Cahaya pomrét anu kasohor bakal narik perhatian supir, pencahyaan teu nyaman bakal ngajantenkeun sakedik putus. Mun stasiun bensin peuntas harepan, maranéhanana bakal ngapatis waktos salajengna. Janten kanopi dipingpin anu penting pisan penting pisan pikeun SPBU.

LED Canopy Light



Lembar data:

1-50w led canopy light100w led canopy light3-750

Rincian Produk:

LED Canopy Light Price


Categories produk : LED kanopi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan