Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED kanopi Lampu > 11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
  • 11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
  • 11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
  • 11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
  • 11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi
  • 11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi

11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi

    Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-GKD-PS100W

Wattage: 100W

Size: 400*320*82 Mm

Luminous Flux: 10000-11000 Lm

Beam Angle: 90/120/75*145/55*155

Cutout: 340*260 Mm

Chip: Philips 3030 96 PCS

Weight: 6.5kg

Packing Size: 470*380*150 Mm

Driver: MEANWELL, CE,TUV

Warranty: 2/3/5 Years

Type: Portable Lamp

IP Rating: IP65

Light Source: LED

Material: Alloy

Certification: CE, RoHS

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000 Pieces/ per Year

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi


Spésifikasi

Model AD-GKD-PS100W

Wattage

100W

Voltage

AC 85-300V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

110lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

400*320*82mm

Chip

Philips 3030 96 PCS 

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

90/120/75*145/55*155 

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years


produk produk

11000lm IP65 100W LED Canopy Light

11000lm IP65 100W LED Canopy Light

11000lm IP65 100W LED Canopy Light11000lm IP65 100W LED Canopy Light

11000lm IP65 100W LED Canopy Light


11000lm IP65 100W LED Canopy Light

Test sepuh

11000lm IP65 100W LED Canopy Light11000lm IP65 100W LED Canopy Light

Perhatosan Saméméh instalasi

  • Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
  • Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat.
  • Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi .

Pedaran

Lampu LED kanopi nyaéta dioda lampukeun cahaya salaku bahan anu luminéncent, utamana digunakeun pikeun SPBU, pabrik, Stadion, Républik Toko sareng tempat-tempat anu sanésna, butuh kelas ngabeledug luhur, faktor kaamanan anu luhur.

Kami lampu kanopi LED 100W:

1) Philips 3030 LED, MEANWELL Supir, CE, RoHS sertifikasi.

2) Ngurangan sorotan, ngahindarkeun rajapati panon, nyorotkeun lampu ruang sakabéh, ningkatkeun kacaangan sadaya SPBU.

3) desain pamakéan énérgi low, konservasi énergi maksimum.

4) hirup panjang, pangropéa lemah sareng laju perbaikan.

5) penampilan geulis, Konsep desain humanized.




Categories produk : LED kanopi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan