Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED kanopi Lampu > Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
  • Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
  • Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
  • Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65
  • Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65

Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65

    Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 200w LED Caopy Light

Type: Portable Lamp

IP Rating: IP65

Light Source: LED

Material: Alloy

Certification: CE, RoHS, UL

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Driver: MEANWELL Or CE, TUV Driver

Lumens: 120lm/w

LED Type: Philips 3030

Beam Angle: 90/120/75*145/55*155 Degrees

Size: 482*400*82MM

Item: High Power 200w LED Caopy Lighting With IP65

MOQ: 1 PCS (200w LED Caopy Lighting)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65

Katerangan:

SPBU 200W lampu lampu sumber cahaya tiis, Philips 3030, Driver MEANWELL. henteu radiasi panas, henteu raksa logam ngabahayakeun, héjo. 200w LED Canopy Light efisiensi énergi di dagangan anu aya di tingkat anu luhur, épék-émén énergi écés pisan, 200w LED kanopi Lampu daya ultra luhur chip chip anu henteu terintésis, téknologi di tingkat internasional canggih, monokromatik anu saé, kaserang, lampu lemes , Efisiensi luminous tinggi.

LED Gas station Light

led canopy light retrofit kit


Lembar data:

Model NO.AD-GKD-PS200W

Wattage

200W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

120lm/w

Power Factor

>0.95

Size

400*400*82MM

Chip

Philips 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

10.5KG

CTN Size

47*46*15cm  1pcs/ctn

LED Canopy Light

LED Canopy Lighting

LED Flood Light

LED Canopy Light Price

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji


LED Canopy Lights

50w 100w 150w LED Canopy Light

LED Canopy lamp



Bungkusan sareng pengiriman barang:

(High Power 200w LED Caopy Lampu sareng IP65)

50w LED Canopy Light



160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Gedong pabrik urang nyertakeun wewengkon 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas canggih produksi sareng garis produksi lampu lampu LED , LED Banjir Lampu, Lampu Besar LED, lampu banda Led High, lampu kanopi LED, lampu tihang tinggi, lampu torowongan LED, hurung LED pikeun ditingali, lampu lampu LED , lampu sinar LED , Sarta cahaya outdoor sarta komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight



Categories produk : LED kanopi Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan