Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED kanopi Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED kanopi Lampu

Kategori produk tina LED kanopi Lampu, kami pabrik husus ti Cina, LED kanopi Lampu, Lampu Kanopi LED kanggo SPBU suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina LED kanopi Lampu fixture R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
5 Taun 50W IP65 LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 58.78 - 60.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 58.78 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 60.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

5 Taun 50W IP65 LED Lampu kanopi Pembalir kana SPBU ti tempat poek, cahaya anu caang bakal caang kana panon. Lampu Terpéng Lampu LED ieu dirancang salaku 100-110lm / w, lampu seragam, hawa warna saé pikeun milih, bodas haneut, bodas bodas sareng...
150W Bensin Bright LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 87.02 - 89.16 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 87.02 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 89.16 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

150W Bensin Bright LED Lampu kanopi Pikeun minuhan penjelasan kanggo SPBU atanapi tempat anu sanés lian, Lampu LED Lampu ieu teu aya sorotan, tiasa ngajaga panon supir, khusus anu nyumpur ti lingkungan jalan poék ka SPBU. Paremeter Produk Model...
SPBU 100W LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 71.03 - 72.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 71.03 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 72.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

SPBU 100W LED Lampu kanopi LED Kanopy Light mangrupakeun lampu profésional pikeun SPBU. Dijénkeun perumahan alumunium anu kualitasna luhur sareng supir Meanwell kawentar, lawan IP65 mauktina sareng lebu buktina. Henteu aya sorotan, nyaman pikeun...
Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 127.83 - 134.04 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 127.83 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 129.89 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 131.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 134.04 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 620 * 460 * 150MM 1pcs / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Kualitas Tinggi 250W Philips Meawell LED Lampu kanopi Spésifikasi: Model NO.AD-GKD-PS250W Wattage 250W Voltage AC 85-305V, 50/60Hz
50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED

Harga hijian: USD 41.39 - 43.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 41.39 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 42.06 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 42.73 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 43.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 470 * 300 * 150MM 1pcs / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

50W SPBU 5 Taun Jam Kasea LED Lampu kanopi LED Spésifikasi: Model NO.AD-GKD-PS50W Wattage 50W Voltage AC 85-305V,
Philips 200W LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 100 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Philips 200W LED Lampu kanopi Spésifikasi Model AD-GKD-PS200W
11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

11000lm IP65 100W LED Lampu kanopi Spésifikasi Model AD-GKD-PS100W
Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Daya High 200w LED Caopy Lighting sareng IP65 Katerangan: SPBU 200W lampu lampu sumber cahaya tiis, Philips 3030, Driver MEANWELL. henteu radiasi panas, henteu raksa logam ngabahayakeun, héjo. 200w LED Canopy Light efisiensi énergi di dagangan anu...
Philips 3030 150w LED Lampu kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Philips 3030 150w LED Lampu kanopi Katerangan: Efisiensi énergi Lampu Canopy Lampu LED di nagara-tingkat anu dihandap, manangkeun anu simpen-énergi écés pisan, LED lampu kanopi Lampu ultra luhur chip anu henteu terintésis, téknologi di tingkat...
Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Dilereskeun 100w LED Lampir kanopi Katerangan: Lampu Canopy LED mangrupakeun sumber lampu LED efisien sareng ramah lingkungan anu dirancang pikeun ngaganti sumber cahaya tradisional. The LED kanopi Lampu nembongkeun rarancang pemantul anu saé anu...
50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU

Harga hijian: USD 24.85 - 25 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 24.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

50w LED Lampu Lampu kanggo SPBU Katerangan: 50w LED Canopy Lampu nyaéta lampu kilat anu cocog pikeun instalasi dina siling anu. Runtuyan Canopy nyadiakeun, cahya bodas lemes, tetep ngaropéa desain akrab. Lénsa bébas akrilik anu sorotan ngarahkeun...

Cina LED kanopi Lampu suppliers

Lampu LED kanopi nyaéta dioda lampukeun cahaya salaku bahan anu luminéncent, utamana digunakeun pikeun SPBU, pabrik, Stadion, Républik Toko sareng tempat-tempat anu sanésna, butuh kelas ngabeledug luhur, faktor kaamanan anu luhur.
Fitur kami produk:
1) Philips 3030 LED, MEANWELL Supir, CE, RoHS sertifikasi.
2) Ngurangan sorotan, ngahindarkeun rajapati panon, nyorotkeun lampu ruang sakabéh, ningkatkeun kacaangan sadaya SPBU.
3) desain pamakéan énérgi low, konservasi énergi maksimum.
4) Over protection load, over voltage protection, over temperature protection, short circuit protection
5) panjang jasa sareng umur, pangropéa lemah sareng laju perbaikan.
6) penampilan éndah, Konsep desain humanized, anu ngalengkepan peryogi modéren industri cahaya modéren sareng peralatan manusa asal pinuh ku gagasan anu harmonis, integrasi.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan