Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Industrial LED Tri-buktina Lampu > Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu
Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu
Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu
Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu
  • Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu
  • Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu
  • Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu

Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu

    Harga hijian: USD 15.57 - 16.5 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-TPL-30W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Model: AD-TPL-30W

Wattage: 30w

Input: AC 85-305V

Chip: San'an 2835

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 3 Years

Power Factor: 0.95

Size: 600*89.6*73.5MM

Additional Info

bungkusan: Kotak jero: 63 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 64.5 * 25 * 21 6 PCS / CTN

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu


Model NO. AD-TPL-30W

Wattage

30W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

140lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

600*89.6*73.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Déparasi panas saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

LED Tube Tri-buktina Lampu tiasa kawentar. Sigana mah pipah, tapi leuwih hade tinimbang pipah. Alatan ogé anti-korosi. Kami parantos ékspor seueur ka Mexico sarta Afrika Kidul. Klien jeung urang lokal resep éta pisan. Sareng Lumen tinggi tiasa nepungan peryogi jalma-jalma lumén luhur.

LED Tri-proof Lamp




LED Tri-proof Details



Aplikasi:

application

Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Industrial LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan