Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Industrial LED Tri-buktina Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Industrial LED Tri-buktina Lampu

Kategori produk tina Industrial LED Tri-buktina Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Industrial LED Tri-Buktina Lampu, Tri-Buktina LED pipah suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina LED Tri-Buktina cahaya R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
40W 100-130lm / w San'an 2835 LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 20.5 - 21.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 20.5 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 20.8 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 21.33 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 21.67 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kotak jero: 93 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 95 * 25 * 21 6 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

40W 100-130lm / w San'an 2835 LED Tri-buktina Lampu Model NO. AD-TPL-40W
Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 15.57 - 16.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 15.57 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 15.84 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 16.23 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 16.5 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kotak jero: 63 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 64.5 * 25 * 21 6 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Modél Anyar 30W Gudang IP65 LED Tri-buktina Lampu Model NO. AD-TPL-30W

Cina Industrial LED Tri-buktina Lampu suppliers

LED Industrial Tri-buktina Lampu:

Lampu LED Tri-buktina Lampu anu nganggo teknik pencahyaan canggih pikeun ngaoptimalkeun rarancang, saragam cahaya, lembut, henteu sorotan, moal ngalangkang, anu nyingkahan artos tina pelesir konstruksi ngarareunah sareng kacapean. Kekecapan lumin luhur, hirup panjang, hirup tiasa saluhur 30.000 jam; Faktor daya anu langkung gedé tina 0.9, efisiensi anu lumayan luhur, cahaya saatos pengiriman cahaya anu saé. Kacida alloy luhur kakuatan, palapis permukaan katut pengobatan sealing, dina suhu sareng kalembaban anu luhur sareng rupa lingkungan corrosive sareng kasar sanés anu seih pisan. Léktronik, panangtayungan ganda mékanis, buka tutup anu otomatis-off dipareumankeun, artosan nyingkahan pamakéan sareng pangropéa tina kasalametan, stabilitas, reabiliti.


Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan