Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Tuwuh Lampu LED > Tumuwuh Cahaya LED keur Herb > Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
  • Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
  • Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
  • Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
  • Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang
  • Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang

Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang

    Harga hijian: USD 348.21 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-N6S (Dimmable)

Light Source: LED Light

Color Temperature(CCT): Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Lamp Power: >200W

Power Supply: AC

Average Life: 3500h

Application: Highway, Square, Garden, Suitable For Indoor Planting

IP Rating: IP54

Certification: CE, RoHS, EMC

Voltage: 220V

Housing Materials: Baking Varnish Iron Housing And Tempered Glass

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Warranty: 2 Years

Brightness Ratio: Full Spectrum

Installation Height: 0.3M/0.6M/0.9M/1.2M

Actual Power: 304W

Size: 464*320*88MM

Inner Packing Size: 538*368*142MM

LED QTY: COB 90W 6pcs, 5w High Power LED 72pcs

Additional Info

bungkusan: Kertas Karton + busa

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang

600w, 900w, 1200w LED Tumuwuh Cahaya.Gunakeun Baking perumahan beusi varnis sareng bahan perumahan kaca tempered.

LED: LED tinggi COB + 5W. Éta cocog pikeun penanaman jero ruangan. Kayaning beresih, pepelakan Walanda, jsb.

Asesoris nganggo kawat baja pancing 1pcs, colokan tali 1pcs. Urang ogé tiasa nyayogikeun lampu kalayan gerbang WIFI. Wilujeng sumping ngahubungi kuring kanggo langkung rinci.

900W LED Cahaya Tumuwuh

led plant light

P roduct Paremeter

Model NO.RYGH-N6S(Dimmable)

Wattage                                                       
          900W
Actual power             550W
Voltage            AC 85-265V
Housing Materials
           Baking varnish Iron Housing and Tempered Glass
Inner CTN size           790*195*480MM  11.15kg/12.76kg
Life Time            30000 Hours
Housing Size            660*385*118MM
Chip Qty            COB90W 6pcs, 5w high power LED 72pcs
Accessories            steel wire hook 1pcs , plug cord  1pcs
Installation height            0.3M/0.6M/0.9M/1.2M
Brightness ratio            Full Spectrum
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            2Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Lembar data:

led plant lamp

led grow light

Categories produk : Tuwuh Lampu LED > Tumuwuh Cahaya LED keur Herb

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan