Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Tuwuh Lampu LED > Tumuwuh Cahaya LED keur Herb > Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED
Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED
Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED
Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED
  • Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED
  • Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED
  • Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED

Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED

    Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Info dasar

Model No.:  RYGH-DF-12

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling, Suitable For Indoor Planting. Such As Fleshy, Dutch Plants,Etc

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 700W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Nominal Power: 2500W

Actual Power: 1250W

Housing Materials: Iron

Size: 750*750*75MM

Brightness Ratio: Full Spectrum

Installation Height: 1.2-1.5m

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Per Piece N.W/G.W: 5.5kg/5.8kg

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Patén Dimmable 2500W Lampu Cahaya LED

• Wifi 3-saluran ngontrol warna, kacaangan, hurung / mareuman.Can ngadalikeun sakelompok LED anu terang.
• chip Epistar 5w ageung sareng sumber COB chip LED, unggal diode kagungan Zenger dina éta ngajagi, salah saurang diode LED, sareng anu sanés kénéh angkat umur.300er dugi ka 50000 jam.
• Gelombang spéktrum pinuh campuran warna Uniform, kalebet biru beureum, sareng uv, ir, bodas, tiasa nyayogikeun langkung seueur pikeun kamekaran pepelakan.
• Panas aluminium anu ngalaksanakeun pelat + kipas penyejukan brand kualitas luhur, dissipation panas énggal.
• Ngadaptarkeun suplai listrik terasing, langkung aman sareng gampang dijaga, berpungsi panjang.



Spésifikasi:

Model RYGH-DF-4

Nominal Power

885W

Actual Power
460W

Voltage

AC85-265v

Housing Materials

 Iron 

Size

470*450*75MM

LED Qty

660nm 26PCS,630NM24PCS,460NM 28PCS,3100K 20PCS,6500K 4PCS,380nm 1PCS,730nm 2PCS

Installation height
30/60/100cm

Brightness ratio

Full Spectrum

Accessories

steel wire hook 1pcs , plug cord  1pcs

Warranty

2 years

Covering Area
8/15/20㎡

Sepré Tanggal:

led grow light 2500w

Panerapan:
* Buah sareng Sayuran Tumuwuh
* Kembang ngembang
* Tanaman Khusus Tumuwuh
* Daun sareng tangkal ngembang

HTB1ZJPGXOjQBKNjSZFnq6y_DpXa3



Categories produk : Tuwuh Lampu LED > Tumuwuh Cahaya LED keur Herb

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan