Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Tuwuh Lampu LED > Tumuwuh Cahaya LED keur Herb > Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
  • Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
  • Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
  • Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
  • Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang
  • Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang

Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang

    Harga hijian: USD 359.85 / Piece/Pieces
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Info dasar

Model No.: RYGH-DF-4

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling, Suitable For Indoor Planting. Such As Fleshy, Dutch Plants, Marijuana, Etc

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Nominal Power: 885W

Actual Power: 460W

Housing Materials: Iron

Size: 470*450*75MM

Brightness Ratio: Full Spectrum

Installation Height: 30/60/100cm

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Per Piece N.W/G.W: 11.7kg/12.5kg

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang

• Wifi 3-saluran ngontrol warna, kacaangan, hurung / mareuman.Can ngadalikeun sakelompok LED anu terang.
• chip Epistar 5w ageung sareng sumber COB chip LED, unggal diode kagungan Zenger dina éta ngajagi, salah saurang diode LED, sareng anu sanés kénéh angkat umur.300er dugi ka 50000 jam.
• Gelombang spéktrum pinuh campuran warna Uniform, kalebet biru beureum, sareng uv, ir, bodas, tiasa nyayogikeun langkung seueur pikeun kamekaran pepelakan.
• Panas aluminium anu ngalaksanakeun pelat + kipas penyejukan brand kualitas luhur, dissipation panas énggal.
• Ngadaptarkeun suplai listrik terasing, langkung aman sareng gampang dijaga, berpungsi panjang.

Spésifikasi:

Model RYGH-DF-4

Nominal Power

885W

Actual Power
460W

Voltage

AC85-265v

Housing Materials

 Iron 

Size

470*450*75MM

LED Qty

660nm 26PCS,630NM24PCS,460NM 28PCS,3100K 20PCS,6500K 4PCS,380nm 1PCS,730nm 2PCS

Installation height
30/60/100cm

Brightness ratio

Full Spectrum

Accessories

steel wire hook 1pcs , plug cord  1pcs

Warranty

2 years

Covering Area
8/15/20㎡

Lembar data:

led grow light



Categories produk : Tuwuh Lampu LED > Tumuwuh Cahaya LED keur Herb

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan