Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
  • Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
  • Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
  • Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
  • Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu
  • Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu

Pabrik borongan 450W LED Lampu Lampu

    Harga hijian: USD 199.81 - 216.86 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-3F756I - 450W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 600W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Voltage: AC 85-305V

PF: 0.95

Color Tempreture: 2700-6500k

Material: Baking Varnish Iron Housing

Brightness Ratio: Full Spectrum

CRI: 70Ra

Wattage: 450W

Model: RYGH-3F756I - 450W

Size: L464xW320xH87mm

Name: 450W LED Grow Light

Additional Info

bungkusan: 529 * 385 * 157MM, 1 PCS / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

2018 pabrik borongan 450W LED tumuwuh Lampu


Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.

1_conew1

Model NO. RYGH-3F756I - 450W

Nominal Power

450W

Actual Power
225W

Voltage

AC 90-305V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

50000 Hours

Size

L464xW320xH87mm

Brightness ratio

Full Spectrum

LED Qty

Epistar COB,6 modules

Warranty

2 years

Covering Area
0.5m/3.24m2, 1.0m/13m2,1.5m/26.8m2, 2.0m/43.56m2

Fitur

- Desain lénsa optik sekundér canggih pikeun penetrasi
- Sistim perlindungan tina panas-panas pinter
- Produk dirancang pikeun standar ETL
- Parantos bébas bising sareng sistem cai-cooling
- spéktrum jétu dibuktikeun ku profésional
- Sistim geser-to-lagu gancang kanggo ngagabungkeun dua alat ukur LED

Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

HTB1ZJPGXOjQBKNjSZFnq6y_DpXa3

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan