Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
  • High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
  • High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
  • High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
  • High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu
  • High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu

High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu

    Harga hijian: USD 115.85 - 119.23 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: DXG-ZWD200*3W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 10W

Shape: Square

Warranty: 2 Years, 2 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Nominal Power: 800w Hydroponic Led Grow Light, 800W

Actual Power: 360W

Installation Height: 1.2-1.5m

Size: 320*180*90MM

Light Color: (COB) R+B+UV+IR Full Spectrum 400-840nm

MOQ: 1 PCS (800w Hydroponic Led Grow Light)

LED Type: 4pcs,50*3W Chip

Delivery Time: 3-5 Working Days

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: RYGH

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu

Katerangan:

Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun pertanian jero ruangan. Saperti fleshy, tutuwuhan Walanda, jsb . Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu. ngabagéakeun kana panalungtikan Anjeun.


IMG_0467_conew1



Lembar data:

Model NO. DXG-ZWD200*3W

Nominal Wattage

800W

Actual  360W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Light Color

Red+Blue+UV+IR

LED wavelength

Red  620-630nm Blue 455-465nm
UV  385-395nm  IR   730-735nm

Size

320*320*90mm

LED Source

4pcs,50*3W Chip

CRI:

>75

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

2 years warranty

CTN Weight

12KG

CTN Size

40*40*35cm  4pcs/ctn

040923939 _conew1

040923939_conew1

IMG_0234_conew1

Aplikasi:

grow light led

1. Cocog jeung imah-beternak tutuwuhan, kebon, tegalan, taman hortikultural jeung sajabana, anu peryogi cahaya anu cukup

2.Greenhouse / Pabrik pabrik Cahaya

3.Seeding / Seedling / Ngembang Batang / Mekar / Buah / Beternak Cahaya

4.Farm show / Taman Taman / Kembang Pameran cahaya

Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan