Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
  • Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
  • Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
  • Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
  • Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya
  • Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya

Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya

    Harga hijian: USD 44.58 - 46.15 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: DXG-ZWD100*3W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 10W

Shape: Square

Warranty: 2 Years, 2 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Nominal Power: Indoor 400w COB Led Grow Light Distribut, 400W

Actual Power: 180W

Installation Height: 0.6-0.8m

Size: 320*180*90MM, 180*180*90MM

Light Color: (COB) R+B+UV+IR Full Spectrum 400-840nm

MOQ: 1 PCS (Indoor 400w COB Led Grow Light)

LED Type: 2pcs,50*3W Chip

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: RYGH

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Indoor 400w COB dipingpin tumuwuh distributor cahaya

Katerangan:

Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun pertanian jero ruangan. Saperti fleshy, tutuwuhan Walanda, jsb . Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu. ngabagéakeun kana panalungtikan Anjeun.


IMG_0469_conew2



Lembar data:

Model NO. DXG-ZWD110*3W

Nominal Wattage

110W

Actual  180W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Light Color

Red+Blue+UV+IR

LED wavelength

Red  620-630nm Blue 455-465nm
UV  385-395nm  IR   730-735nm

Size

320*180*90mm

LED Source

2pcs,50*3W Chip

CRI:

>75

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

2 years warranty

CTN Weight

14KG

CTN Size

46*26*41cm  4pcs/ctn

IMG_0245_conew1


IMG_0246_conew1

Aplikasi:

grow light led

1. Cocog jeung imah-beternak tutuwuhan, kebon, tegalan, taman hortikultural jeung sajabana, anu peryogi cahaya anu cukup

2.Greenhouse / Pabrik pabrik Cahaya

3.Seeding / Seedling / Ngembang Batang / Mekar / Buah / Beternak Cahaya

4.Farm show / Taman Taman / Kembang Pameran cahaya

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan