Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
  • Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
  • Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
  • Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
  • Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu
  • Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu

Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 29.45 - 29.53 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: DXG-ZWD50*3W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 90W

Shape: Square

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 50000h

LED Chips: CREE

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED Wavelength: Full Spectrum(Red,Blue, UV, IR)

Light Color: (SMD2835) R+B+UV+IR / 84+10+2+2+2

Driver: Constant Current Driver

Covering Area: 4M2 (2M Height)

Beam Angle: 120 Degrees

Item: Professional 65W LED Plant Grow Lighting With Full

MOQ: 1 PCS (Professional 65W LED Plant Grow Lighting)

LED Type: SMD 3030

Size: 258*258*45mm

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu

Katerangan:

Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun pertanian jero ruangan. Saperti fleshy, tutuwuhan Walanda, jsb . Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu. ngabagéakeun kana panalungtikan Anjeun.


IMG_0482_conew1



Lembar data:

Model NO. DXG-ZWD50*3W

Nominal Wattage

200W

Actual  90W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Light Color

Red+Blue+UV+IR

LED wavelength

Red  620-630nm Blue 455-465nm
UV  385-395nm  IR   730-735nm

Size

180*180*90mm

LED Source

1pcs,50*3W Chip

CRI:

>75

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

2 years warranty

CTN Weight

10KG

CTN Size

45*45*17cm  4pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

grow light led

1. Cocog jeung imah-beternak tutuwuhan, kebon, tegalan, taman hortikultural jeung sajabana, anu peryogi cahaya anu cukup

2.Greenhouse / Pabrik pabrik Cahaya

3.Seeding / Seedling / Ngembang Batang / Mekar / Buah / Beternak Cahaya

4.Farm show / Taman Taman / Kembang Pameran cahaya


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan