Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
  • Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
  • Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
  • Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu
  • Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu

Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu

    Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: DXG-ZWD100*3W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red

Input Voltage: 85V-265V

Power: 200W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: Glass

Life: 50000h

LED Chips: CREE

Certification: CE, RoHS

LED QTY: 2pcs,50*3W Chip

Brightness Ratio: 400-840nm Full Spectrum

Installation Height: 0.8-1m

Size: 320*180*90MM

Actual Power: 180W

Per Piece N.W/G.W: 3.2kg/3.4kg

Inner Packing Size: 390*250*170mm

MEAS: 460*260*410mm

PCS/CTN: 4pcs/ctn

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk:

COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero

Model NO.DXG-ZWD100*3W
Nominal Power4 400W
Actual Power 180W
Voltage AC 85-265V
Certificate CE, RoHs
Frequency Range 50Hz-60Hz
Light Qty 2pcs,50*3W Chip
Life Time 30000 Hours
Storage Temperature (- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Operating Temp (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Brightness ratio 400-840nm Full Spectrum
Accessories steel wire hook 1pcs , plug cord  1pcs
Housing Materials Baking varnish Iron Housing and Tempered Glass
Installation height 0.8-1m
Application Suitable for indoor planting. Such as fleshy, Dutch plants, , etc
Warranty 2 years
Driver Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC 85-265V
Tembongkeun Produk:

400w


Fitur:

  • Henteu aya rasa flickering
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna> = 30,000H
  • CE & RoHS patuh
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Kaluaran spéktral kéngingan panutupan PAR pinuh (385-735nm) ngamajukeun fotosintésis kanggo Tumuwuh & Kembangan
  • Pakakas nongkrong anu kuat pikeun Installation Gampang
  • Musim Panas energi jeung perlindungan Lingkungan
  • Volume langsing jeung beurat hampang, simpen angkutan barang

Aplikasi:
  • Cocog jeung penanaman jero ruangan. Saperti fleshy, tutuwuhan Walanda, jsb


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan