Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
  • Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
  • Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
  • Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu
  • Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu

Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu

    Harga hijian: USD 100.66 - 96.79 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LB-150W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP65

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 120W, 150W

Shape: Tube

Warranty: 5 Years, 5 Years Warranty

Housing Material: Film

Life: 50000h

LED Chips: Osram

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Driver: MEANWELL Driver

LED Type: SMD 3030

Lumens: 30-40lm/w

Beam Angle: 30 60 90 120*60 Degrees Optional

Size: 887*115*144MM

Item: High Power 150w LED Plant Growing Light

MOQ: 1 PCS (150w LED Plant Growing Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu

Katerangan:

Lampu Lampu Gedé Lampu Gedé Luhur 150w LED kanggo nganggo lampu nganggo kualitas luhur SMD 3030, warna Beureum, Bulao, UV, sareng IR, sareng Driver MEANWELL, umurna kapéngna tiasa nénguan 50000 jam, sareng Kami ngajamin jaminan 5 taun. Kakawasaan Lampu Gedong Lampu LED Kue 150w LED lampu naek anu paling saé.



Lembar data:

Model NO. AD-LB-150W

Wattage

150W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

30-40lm/w

Power Factor

>0.95

Size

887*115*144MM

Chip

SMD 3030

CRI:

>80

Light Color 

(SMD 3030) R+ B + W+ UV+ IR

Beam Angle

30 60 90 Degrees

LED Wavelength

Red 620-630nm Blue 455-465nm White 6000-6500K UV 385-395nm IR 730-735nm

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

5.25KG

CTN Size

920*165*195MM  1pcs/ctn

1

4

4_conew1

2

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan