Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu
Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu
Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu
Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu
  • Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu
  • Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu
  • Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu

Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 29.45 - 29.53 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 300W Panel LED Grow Light

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 90W

Shape: Square

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 50000h

LED Chips: CREE

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED Wavelength: Full Spectrum(Red,Blue, UV, IR)

Light Color: (SMD2835) R+B+UV+IR / 84+10+2+2+2

Driver: Constant Current Driver

Covering Area: 4M2 (2M Height)

Beam Angle: 120 Degrees

Item: Professional 65W LED Plant Grow Lighting With Full

MOQ: 1 PCS (Professional 65W LED Plant Grow Lighting)

LED Type: SMD 3030

Size: 258*258*45mm

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Jaminan 3 taun ABS PC 300W Panel LED Tumuwuh Lampu

Katerangan:

Luhur 3 taun Jaminan ABS PC 300W Panel LED Grow Lampu profésional Lampu Spéktrum Pabrik LED Tuwuh Lampu Lampu, sareng anu éndah luar, urang tiasa masihan nongkrong garis. Bisa kerekan. Jeung lampu bisa dipaké pikeun Sayuran, Kembang, Buah, jeung sajabana

grow light33_conew1

2018 Full Spectrum ABS 85-265V Plant 300W LED Grow Light (1)


300W LED Grow Light_conew1

Lembar data:

Model NO. ADAPL-100RBWUI-C300W

Nominal Wattage

300W

Actual  65W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Light Color

(SMD3030) R+B+UV+IR / 84+10+2+2+2

LED wavelength

Red  620-630nm Blue 455-465nm
UV  385-395nm  IR   730-735nm

Size

258*258*45MM

LED Source

SMD 2835

CRI:

>75

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

17.5KG

CTN Size

62*39*42.5cm  12pcs/ctn

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

grow light led


· Buah, Sayuran, Kembang, jsb

· Tumuwuh cahaya

Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan