Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu
Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu
Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu
Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu
  • Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu
  • Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu
  • Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 65w LED Grow Light

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 90W

Shape: Square

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 50000h

LED Chips: CREE

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED Wavelength: Full Spectrum(Red,Blue, UV, IR)

Light Color: (SMD2835) R+B+UV+IR / 84+10+2+2+2

Driver: Constant Current Driver

Covering Area: 4M2 (2M Height)

LED Type: SMD 2835

Beam Angle: 120 Degrees

Size: 462*132*42MM

Item: Professional 65W LED Plant Grow Lighting With Full

MOQ: 1 PCS (Professional 65W LED Plant Grow Lighting)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Profésional Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Katerangan:

Spéktrum Pinuh Lampu Kualitas Profesional Kualitas Kualitas Pisan 65w LED Lampu nyaéta 2018 desain anyar Pasipatan Tumuwuh Lampu Gedé, Geus nganggo 300pcs SMD 3030, Alloy Aluminium + PC Cover, Cover Area 4M2, Panjang Panjang LED: Red 620-630nm Blue 455-465nm Bodas 6000-6500K UV 385 -395nm IR 730-735nm, Dipaké pikeun Friut, Sayuran, Kembang, jsb




Lembar data:

Model NO. ADAPL-100RBUI-300W

Nominal Wattage

300W

Actual  65W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Light Color

(SMD2835) R+B+UV+IR / 53+18+2+2

LED wavelength

Red  620-630nm Blue 455-465nm
UV  385-395nm  IR   730-735nm

Size

338*110*15mm

LED Source

SMD 2835

CRI:

>75

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

16.3kg

CTN Size

42.5*27*38cm  20pcs/ctn

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

grow light led


· Buah, Sayuran, Kembang, jsb

· Tumuwuh cahaya

Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan