Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu
Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu
Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu
  • Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu
  • Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu

Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 27 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: ADAPL-100RBWUI-C300W

MOQ: 10pcs

Life Span: 30000 Hours

Warranty: 3 Years, 2 Years

Covering Area: 2.5M2 (2M Height)

Material: PC, Aluminum Alloy+ PC Cover

Net Weight: 825g

Size: 310x310x33mm

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 220V

Power: 300W

Shape: Square

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED QTY: SMD 2835 75Pcs

LED Wavelength: Red 620-630nm Blue 455-465nm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Spéktrum pinuh 85-265V Pabrik 300W LED Tumuwuh Lampu

Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 65W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 300W.

Lampu LED Ieu husus dianggo pikeun tutuwuhan, ngabantosan dina tumuwuh, ngaronjatna produksi sareng ngadamel langkung warni. Desain spéktrum pinuh nyieun pangaruh hadé.



Témbongkeun Produk

Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 65W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 300W.

300W LED Grow Light
Rinci produksi:

700


Paremeter Produk

Model NO. ADAPL-100RBWUI-C300W
Nominal Power                                                      
          300W
Actual Power           65W
Voltage           AC 85-265V
LED wavelength
          Red620-630nm Blue455-465nm  W6000-6500K UV385-395nm  IR730-735nm  
Life Time           30000 Hours
Size           258X258X45mm
LED Qty           SMD2835 R+B / 165+60
Unit Weight            860g/pcs
Material            PC
Operating Temperature            (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Kaunggulan produk:

LED Grow Lampu

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ T anjeunna kaluaran spéktral paling lengkep jeung efisien aya
+ Turunkeun panas sareng langkung gampang pikeun ngadalikeun hawa.

+ Kekecapan High LED LED
+ Hirupna panjang panjang tiasa dugi ka 30.000 jam

Instalasi Gampang
+ Spéktrum tepat pikeun fotosintésis


tte Perhatosan Méméh instalasi:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC 85-265V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




disarankeun Aplikasi

LED G sakaligus Lampu

Penanaman buah buahan sarta pepelakan, pamasangan hortikultural, pamotongan rumah kaca, tatangkalan rumah tangga, kembang potted di jero rohangan, pepelakan hidroponik, bumbu & edible medicinal, jsb.


LED Plant Grow Light 65W

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan