Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > 300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
  • 300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
  • 300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
  • 300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu
  • 300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu

300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu

    Harga hijian: USD 28.46 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 300W LED Grow Light

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 300W

Shape: Square

Warranty: 3 Years, 3 Years

Life: 30000h

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED Wavelength: R:620-630nm B: 455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm

MOQ: 10pcs

Life Span: 30000 Hours

Covering Area: 4M2 (2M Height)

Material: Aluminum Alloy+ PC Cover

Net Weight: 1.5kg

Size: 462x132x42x16mm

LED QTY: 100

Items: 300W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu


Naha anjeun bingung tentang milih lampu anu langkung lengkep sareng nyugemakeun pikeun ngamajukeun tumuwuh tangkal? Bageur nawaran reureuh di kasampak di urang LED Lampu tumuwuh panas panas. Ieu bakal pilihan anu saé. Diadopsi SMD3030 kualitasna alus, awét. Panjang gelombang LED nyertakeun 380 ~ 735nm, cocog pikeun tutuwuhan anu beda-beda, kawas buah héjo, pepelakan, sayur, jsb. Canta tiasa ngamajukeun tumuwuh tangkal, ningkatkeun kaluaran, anu langkung warni.

Parameter Produk

Model NO. ADAPL-100RBWUI-B300W
Nominal Power                                                      
          300W
Actual Power           65W
Voltage           AC 85-265V
LED wavelength
          R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm  IR:730-735nm
Life Time           30000 Hours
Size           462x132x42x16mm
LED Qty            SMD3030 100pcs
Unit Weight            1.5kg
Material            Aluminum Alloy+   PC cover
Operating Temperature            (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.




Témbongkeun Produk

Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 65W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 300W.

LED grow light 300W




use of LED Grow Light




Kaunggulan produk:

LED Grow Lampu

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ T anjeunna kaluaran spéktral paling lengkep jeung efisien aya
+ Turunkeun panas sareng langkung gampang pikeun ngadalikeun hawa.

+ Kekecapan High LED LED
+ Hirupna panjang panjang tiasa dugi ka 30.000 jam

Instalasi Gampang
+ Spéktrum tepat pikeun fotosintésis


tte Perhatosan Méméh instalasi:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC 85-265V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




disarankeun Aplikasi

LED G sakaligus Lampu

Penanaman buah buahan sarta pepelakan, pamasangan hortikultural, pamotongan rumah kaca, tatangkalan rumah tangga, kembang potted di jero rohangan, pepelakan hidroponik, bumbu & edible medicinal, jsb.

grow light

LED Plant Grow Light

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan