Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu > 300w COB LED Plant tumuwuh Lampu
300w COB LED Plant tumuwuh Lampu
300w COB LED Plant tumuwuh Lampu
  • 300w COB LED Plant tumuwuh Lampu
  • 300w COB LED Plant tumuwuh Lampu

300w COB LED Plant tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 247.98 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 300w COB LED Plant Grow Light

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP65

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 300W

Shape: Square

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 50000h

LED Chips: Osram

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Driver: MEANWELL Driver

Color Temperature: 630nm 660nm 700nm 600nm

LED Type: Flip Chip COB LED

Beam Angle: 60 120 Degrees Optional

Size: 1445*250.5*166.3mm

MOQ: 1 PCS (500w COB LED Plant Grow Light)

Item: 300w COB LED Plant Grow Light

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

300w COB LED Plant tumuwuh Lampu

Katerangan:

300w COB LED Plant Grow Lampu nyaéta kakuatan tinggi LED tumuwuh Lampu, Paké Flip COB LED, Modular Design, Full Aluminium Perumahan, qualiy tinggi sareng harga murah.


plant grow light

high power led grow light



Lembar data:

Model NO. AD-321-HB-300w

Wattage

300W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

90lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1445*250.5*166.3mm

Chip

Flip Chip COB LED

CRI:

>80

Color Temperature

630nm 660nm 700nm 600nm 

Beam Angle

60 120 degrees optional 

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

38.62 kg

CTN Size

1490*455*225cm  2pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

grow light led

1. Cocog jeung imah-beternak tutuwuhan, kebon, tegalan, taman hortikultural jeung sajabana, anu peryogi cahaya anu cukup

2.Greenhouse / Pabrik pabrik Cahaya

3.Seeding / Seedling / Ngembang Batang / Mekar / Buah / Beternak Cahaya

4.Farm show / Taman Taman / Kembang Pameran cahaya

Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.



Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan