Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Tuwuh Lampu LED > Tumuwuh Cahaya LED keur Herb
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tumuwuh Cahaya LED keur Herb

Pabrik Pabrik LED Pabrik Lampu
Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu

Harga hijian: USD 30.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Spéktrum pinuh Gelombang 120W 600W Lampu Katerangan: F atawa dekade, petani jeroan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha dianggo pikeun...
1500W Patén Dimmable Pinuh Spectrum COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 530 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 530 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 720 * 480 * 115MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Grosir 1500W Patén Dimmable Pinuh Spectrum COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Pabrik Pabrik Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, High Pressure Sodium, sareng Fluorescent pikeun meniru...
1000W 1500W 2500W Greenhouse Smart LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 359.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 520 * 480 * 115MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

1000W 1500W 2500W Greenhouse Smart LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, High Pressure Sodium, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero...
1200W Dimmable Lengkep Spektrum COB LED Tumbuhan Cahaya

Harga hijian: USD 485.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 485.89 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

1200W Dimmable Lengkep Spektrum COB LED Tumbuhan Cahaya 600w, 900w, 1200w LED Tumuwuh Cahaya.Gunakeun Baking perumahan beusi varnis sareng bahan perumahan kaca tempered. LED: LED tinggi COB + 5W. Éta cocog pikeun penanaman jero ruangan. Kayaning...
Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang

Harga hijian: USD 348.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 348.21 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Spectrum lengkep 900W Lampu LED Tumuwuh pikeun Pabrik Pabrik / Ladang 600w, 900w, 1200w LED Tumuwuh Cahaya.Gunakeun Baking perumahan beusi varnis sareng bahan perumahan kaca tempered. LED: LED tinggi COB + 5W. Éta cocog pikeun penanaman jero...
600W Dimmable LED Tumuwuh Cahaya pikeun Ngasuh / Bloom

Harga hijian: USD 237.05 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 237.05 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Karton + busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

600W Dimmable LED Tumuwuh Cahaya pikeun Ngasuh / Bloom 600w, 900w, 1200w LED Tumuwuh Cahaya.Gunakeun Baking perumahan beusi varnis sareng bahan perumahan kaca tempered. LED: LED tinggi COB + 5W. Éta cocog pikeun penanaman jero ruangan. Kayaning...
WiFi Gerbang 2500W Diménsi Lampu COB LED Dimiklar

Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 928.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

WiFi Gerbang 2500W Diménsi Lampu COB LED Dimiklar • Wifi 3-saluran ngontrol warna, kacaangan, hurung / mareuman.Can ngadalikeun sakelompok LED anu terang. • chip Epistar 5w ageung sareng sumber COB chip LED, unggal diode kagungan Zenger dina éta...
Dimmable 1000W LED Tumuwuh Lampu hydroponic

Harga hijian: USD 359.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 359.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Patén 1000W LED Tumuwuh Lampu Spektrum Lengkep Kanggo Tanaman Sayuran sareng Kembang • Wifi 3-saluran ngontrol warna, kacaangan, hurung / mareuman.Can ngadalikeun sakelompok LED anu terang. • chip Epistar 5w ageung sareng sumber COB chip LED, unggal...
Spectrum lengkep 1500W LED Tumuwuh Lampu Pabrik Lampu

Harga hijian: USD 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 560 * 470 * 290mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

High Spectrum Power Power Spectrum 1500W Lampu Tepung Kanggo Pabrik Pabrik Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, High Pressure Sodium, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar...
Daya High Power 1200W LED Tumuwuh pikeun Penanaman

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 560 * 470 * 290mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Daya High Power 1200W LED Tumuwuh pikeun Penanaman Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 425X95X215mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu Description: This high power LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 115.85 - 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 115.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun...
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 29.45 - 29.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.45 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 29.53 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun...
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD100*3W Nominal Power4 400W Actual Power 180W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 2pcs,50*3W Chip Life Time 30000...
High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 225 * 200 * 45mm MEAS: 570 * 415 * 250mm 20PCS / karton Beurat kotor: 14.5Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu Description: Accelerate indoor plant growth with energy-efficient Feit Electric LED Grow Light Bulb and fixtures. Our LED Grow Lights are ideal for greenhouse, horticulture, hydroponic or aquaponic planting and...
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu

Harga hijian: USD 100.66 - 96.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.66 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 96.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu Katerangan: Lampu Lampu Gedé Lampu Gedé Luhur 150w LED kanggo nganggo lampu nganggo kualitas luhur SMD 3030, warna Beureum, Bulao, UV, sareng IR, sareng Driver MEANWELL, umurna...
IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 65.07 - 70.49 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 65.07 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.49 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu Katerangan: 100w Module LED High Bay 100w linier LED Grow Lampu dirobah tina Lampu LED bateran Lampu luhur LED, kami nganggo Beureum, Bulao, UV, IR Profesional Warna Sumber LED Kanggo, Numutkeun rasio anu...
150Watt imah kaca komérsial anu nyambat

Harga hijian: USD 115.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 115.11 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

150Watt imah kaca komérsial anu nyambat Bisa nyayogikeun anjeun ku Program lengkep pikeun sakabéh lampu anu aya dina runtuyan ieu. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik tutuwuhan...
75W lampu mingpin tumuwuh spéktrum pinuh cahaya

Harga hijian: USD 58.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 58.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

75W lampu mingpin tumuwuh spéktrum pinuh cahaya Bisa nyayogikeun anjeun ku Program lengkep pikeun sakabéh lampu anu aya dina runtuyan ieu. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik...
3000W Led tumuwuh panjang gelombang adjustable lampu

Harga hijian: USD 555.97 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 555.97 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

3000W Led tumuwuh panjang gelombang adjustable lampu Bisa nyayogikeun anjeun ku Program lengkep pikeun sakabéh lampu anu aya dina runtuyan ieu. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun...
Modul Top 600W pangagem mogok cahaya

Harga hijian: USD 444.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 444.03 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Modul Top 600W pangagem mogok cahaya Bisa nyayogikeun anjeun ku Program lengkep pikeun sakabéh lampu anu aya dina runtuyan ieu. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik tutuwuhan...

Cina Tumuwuh Cahaya LED keur Herb suppliers

Pabrik Pabrik LED Pabrik Lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Tumuwuh Cahaya LED keur Herb, kami produsén profésional ti Cahaya tumuwuh lampu pikeun ramuan, Cahaya Galuh spéktrum pinuh ku lampu, Lampu tumuwuh lampu, Led lampu bohlam,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Tumuwuh Cahaya LED keur Herb pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Tumuwuh Cahaya LED keur Herb, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Cahaya tumuwuh lampu pikeun ramuan, Cahaya Galuh spéktrum pinuh ku lampu, Lampu tumuwuh lampu, Led lampu bohlam,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Tumuwuh Cahaya LED keur Herb!
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan