Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu

Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu
Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 43.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.24 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 425X95X215mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Spéktrum pinuh 300W dipingpin tumuwuh lampu Description: This high power LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu 150W Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
Panas Jual 150W LED Lampu Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 68.18 - 73.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 68.18 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 71.02 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 73.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 385 * 241 * 157mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Panas Jual 150W LED Lampu Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan. Naha...
Leutik Leutik Daya Gedunan 96W COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 52.08 - 55.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 53.98 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 55.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 250 * 250 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Leutik Leutik Daya anu agung 192w COB LED Tuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero...
96W COB Ukuran Leutik Daya anu Sambuh Lampu Lampu sareng jero ruangan

Harga hijian: USD 39.77 - 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 39.77 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 250 * 250 * 150mm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

96W COB Ukuran Leutik Daya anu Sambuh Lampu Lampu sareng jero ruangan Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W

Harga hijian: USD 31.87 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 31.87 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 36.7 * 29.8 * 6.7CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Full Spéktrum LED Tumuwuh Lampu Jero 300W Témbongkeun Produk Paremeter
1500W Buka Hood Tuwuh Lampu pemantul

Harga hijian: USD 84.95 - 88.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 84.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 88.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

1500W Buka Hood Tuwuh Lampu pemantul Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun 1500W Open Hood Grow Lampu pemantul, rasio kacaangan 400-840nm, kakuatan nominal nya 1500w, kakuatan anu sabenerna nyaéta 210W, jaminan 2 taun, pas...
1000W ngahasilkeun lampu lampu pikeun tatangkalan di jero ruangan

Harga hijian: USD 55.85 - 57.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 55.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 57.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

1000W ngahasilkeun lampu lampu pikeun tatangkalan di jero ruangan Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun lampu lampu anu tumuwuh di jero 1000W kanggo pepelakan jero ruangan, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 1000w,...
800w SMD bulao beureum ngarah tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 50.93 - 53.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 50.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 53.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

800w SMD bulao beureum ngarah tumuwuh lampu Katerangan: Kami nganggo Full Spéktrum LED pikeun ngalakukeun 800w SMD LED tumuwuh Lampu, rasio kacaangan 400-840nm, kakuatan nominal nya 800w, kakuatan sabenerna 115W, jaminan 2 taun, cocog pikeun...
High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 115.85 - 119.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 115.85 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 119.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

High Power 800w hydroponic dipingpin tumuwuh lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun...
Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 29.45 - 29.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 29.45 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 29.53 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Kumaha Jual 200W Full Spéktrum COB LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Kami nganggo LED Spéktrum Full pikeun ngalakukeun Lampu Lampu Tumuwuh 200w COB 200w, rasio kacaangan 400-840nm, daya nominal nya 200w, daya sabenerna 90w, jaminan 2 taun, pas pikeun...
Panas Jual 400W COB LED Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 73.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 73.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: COB Tumuwuh Lampu Led Tumuwuh Lampu Pikeun Tutuwuhan Jero Model NO.DXG-ZWD100*3W Nominal Power4 400W Actual Power 180W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light Qty 2pcs,50*3W Chip Life Time 30000...
High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 225 * 200 * 45mm MEAS: 570 * 415 * 250mm 20PCS / karton Beurat kotor: 14.5Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

High Power COB Lens 50W LED Grow Lampu Description: Accelerate indoor plant growth with energy-efficient Feit Electric LED Grow Light Bulb and fixtures. Our LED Grow Lights are ideal for greenhouse, horticulture, hydroponic or aquaponic planting and...
Jaminan 3 taun SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 9.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Harga Pabrik Kualitas anu luhur Kénging 300 k LED Katerangan: Jaminan 3 warsih SMD 3030 Full Spéktrum 65w LED Grow Lampu nyaéta produk panas-ngajual di pasar. Kami nganggo UV, IR, RED, BLUE warna béda LED Sumber, ku kituna tiasa ngahontal pangaruh...
Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu

Harga hijian: USD 100.66 - 96.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 100.66 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 96.79 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Kakawasaan Lampu Gedong Lampu Gedé 150w LED Lampu Ngembang Lampu Katerangan: Lampu Lampu Gedé Lampu Gedé Luhur 150w LED kanggo nganggo lampu nganggo kualitas luhur SMD 3030, warna Beureum, Bulao, UV, sareng IR, sareng Driver MEANWELL, umurna...
IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 65.07 - 70.49 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 65.07 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 70.49 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP65 SMD 3030 100w LED linier tumuwuh Lampu Katerangan: 100w Module LED High Bay 100w linier LED Grow Lampu dirobah tina Lampu LED bateran Lampu luhur LED, kami nganggo Beureum, Bulao, UV, IR Profesional Warna Sumber LED Kanggo, Numutkeun rasio anu...
300W LED Tumuwuh Lampu Tangkuban Parahu sareng Karembangan

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 51.0 * 17.8 * 6.0CM, MEAS: 52.6 * 37 * 32.5CM 10PCS / Carton Beurat kotor: 18Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

300W LED Tumuwuh Lampu Tangkuban Parahu sareng Karembangan Description: Our options range from lightweight LED grow lights, which don't hum or have lamps to replace, to the brightest High-Intensity Discharge lights. With an air-cooled HID system to...
300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu

Harga hijian: USD 28.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 28.46 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

300W LED Tumuwuh Lampu Spéktrum Tangkuban Parahu Naha anjeun bingung tentang milih lampu anu langkung lengkep sareng nyugemakeun pikeun ngamajukeun tumuwuh tangkal? Bageur nawaran reureuh di kasampak di urang LED Lampu tumuwuh panas panas. Ieu bakal...
150Watt imah kaca komérsial anu nyambat

Harga hijian: USD 115.11 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 115.11 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

150Watt imah kaca komérsial anu nyambat Bisa nyayogikeun anjeun ku Program lengkep pikeun sakabéh lampu anu aya dina runtuyan ieu. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik tutuwuhan...
75W lampu mingpin tumuwuh spéktrum pinuh cahaya

Harga hijian: USD 58.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 58.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

75W lampu mingpin tumuwuh spéktrum pinuh cahaya Bisa nyayogikeun anjeun ku Program lengkep pikeun sakabéh lampu anu aya dina runtuyan ieu. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun pabrik...
3000W Led tumuwuh panjang gelombang adjustable lampu

Harga hijian: USD 555.97 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 555.97 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

3000W Led tumuwuh panjang gelombang adjustable lampu Bisa nyayogikeun anjeun ku Program lengkep pikeun sakabéh lampu anu aya dina runtuyan ieu. Séri lampu ieu boga kakuatan anu kacida gedéna jeung ppfd anu kacida gedéna. Suitableta cocog pikeun...

Cina Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu suppliers

Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu, kami produsén profésional ti Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu,Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu,Dipingpin Lampu Lampu perenah,Hydroponic Led tumuwuh Lampu,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu,Pinuh Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu,Dipingpin Lampu Lampu perenah,Hydroponic Led tumuwuh Lampu,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Tutuwuhan Pabrik LED tumuwuh Lampu!
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan