Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > 50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
  • 50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
  • 50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
  • 50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
  • 50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
  • 50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu

50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-ZWDA-50W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling, Suitable For Indoor Planting. Such As Fleshy, Dutch Plants,Etc

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Brightness Ratio: Full Spectrum

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Nominal Power: 120W

Actual Power: 106W

Housing Materials: Baking Varnish Iron Housing And Tempered

Size: 320*176*88MM

Installation Height: 0.3M/0.6M/0.9M/1.2M

Per Piece N.W/G.W: 2.2kg/2.6kg

IP Rating: IP67

Power: 90W

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu

led grow light

Spésifikasi:

Model NO. AD-ZWDA-50W

Nominal Power

50W

Actual Power
45-50W

Voltage

AC 90-305V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

50000 Hours

Size

205*185*25mm

Brightness ratio

Full Spectrum

LED Qty

50W COB 1pcs

Warranty

2 years

Installation height
0.3M/0.6M/0.9M



Katerangan:

Pinuh Spéktrum 50W, 100W, 15 0W LED Kembang Lampu. Lampu Ngagunakeun Pokok beusi sarta kandungan kaca anu matématik.

LED: COB. Suitableta cocog pikeun penanaman indoor. Saperti fleshy, tutuwuhan Walanda, jsb. Jangkungna Instalasi tiasa 0,3M / 0.6M / 0.9M.

Asesoris nu ngagaduhan 1pcs ari colokan. Wilujeng sumping abdi pikeun langkung rinci.


ngarah tumuwuh cahaya


led grow light


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan