Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > 12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
  • 12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
  • 12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
  • 12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
  • 12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu
  • 12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu

12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 7.95 - 8.71 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 200 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-PAR3812WB(12X1W)

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 12W

Shape: PAR

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Voltage: AC 85-305V

PF: 0.95

Color Tempreture: 2700-6500k

Brightness Ratio: Full Spectrum

CRI: 70Ra

Material: Baking Varnish Iron Housing And Tempered

Wattage: 12W

Model: RYGH-PAR3812WB(12X1W)

Size: D125X150mm

Name: 12W LED Grow Light

Additional Info

bungkusan: 675 * 270 * 635 mm, 40 PCS / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

12ropa 12W 24W UV IR Epistar Chip Hydroponic PAR38 E27 Series LED Plant Grow Lampu


Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.

61xi6wELiwL_conew1

Model NO. RYGH-PAR3812WB(12X1W)                             

Power

12W

Voltage

AC85~260V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

50000 Hours

Size

D125X150mm

Brightness ratio

Full Spectrum

LED Qty

12pcs 1w Epistar Chip

Warranty

2 years

Installation height
1.6ft-5ft

Fitur

- Desain lénsa optik sekundér canggih pikeun penetrasi
- Sistim perlindungan tina panas-panas pinter
- Parantos bébas bising sareng sistem cai-cooling
- spéktrum jétu dibuktikeun ku profésional
- Sistim geser-to-lagu gancang kanggo ngagabungkeun dua alat ukur LED

Par38 12W 24W

Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

application

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan