Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
  • Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
  • Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
  • Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
  • Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan
  • Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan

Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan

    Harga hijian: USD 7.95 - 8.71 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-PAR3812WB(12X1W)

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 12W

Shape: UFO

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Size: D125X150mm

Weight: 260G

Work Frequency: 50/60 Hz

Wide Beam Angle: 60 Degree

Light Source: 1w Epistar Chip

Working Environment: (-20~40°C)

Lux Value : 7600 Lux ( 0.5m ) ; 2300lux ( 1m )

Light Base: E27

Lifespan : 50,000 Hours

Color: Red/Blue

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Yantian Port,Shekou Port

Panjelasan Produk

Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan

Spésifikasi:

Model RYGH-PAR3812WB(12X1W)  

Power

12W

Size
D125X150mm(260g)

Work frequency

50/60 Hz

Wide Beam Angle

60 degree

light Source

1w Epistar Chip

Working Environment

(-20~40°C)

              Lux Value 
                                        7600 lux ( 0.5m ) ; 2300lux ( 1m )
Ratio
                                    3pcs 660nm, 6pcs 630nm, 3pcs 460nm

Light Base

E27

Lifespan 

50,000 Hours

              Suggested height
                                                            1.6ft-5ft
                     Lux Value 
                                        7600 lux ( 0.5m ) ; 2300lux ( 1m )
                         Ratio
                                     3pcs 660nm, 6pcs 630nm, 3pcs 460nm

Color

Red/blue

Irradiated area
2.7-10 square feet

Tembongkeun Produk:

led grow lighting

led grow light

IMG_8394

led grow light

led grow light

led grow light


Perhatikeun:

1. Pamakéan ngan ukur indoor.

2. Pareuman daya sateuacan masang, ulah tutét lampu tina lampu hurung.

3. Mangga pastikeun ngagunakeun di lingkungan normal.

4. Pikeun ngahindarkeun ngagunakeun tempat caket panas atanapi panas, dimana aya gas korrosif.

5. Pastikeun éta tempat anu nyambung tiasa nanggung 10 kali tina beurat cahaya.

6. Posisi anu dipasihkeun éta henteu kedah ngarorotkeun, teu terang bahaya disumputkeun.

7. Lampu Ieu teu-waterproof, jadi nempatkeun eta di tempat garing.

8. Mangga ulah noél atanapi sambel lampu nalika kerja.

9. Mangga ulah kasampak di lampu langsung nalika operasi kanggo panangtayungan panon.

Kaunggulan:

Use Of Led Grow Light



Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan