Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
  • Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
  • Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
  • Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
  • Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu
  • Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu

Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu

    Harga hijian: USD 41.67 - 45.45 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 5 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-3F96I - 96W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 90W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Voltage: AC 85-305V

PF: 0.95

Color Tempreture: 2700-6500k

Material: Baking Varnish Iron Housing

Brightness Ratio: Full Spectrum

Wattage: 96W

Model: RYGH-3F96I - 96W

Size: 176x176x87mm

Name: 96W LED Grow Light

CRI: 70Ra

Additional Info

bungkusan: 520 * 332 * 265mm, 4 PCS / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Pabrik 48W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Tangkuban Parahu sareng Tenda


Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.

61E-Igi0x0L._SL1000__conew1

Model NO. RYGH-3F96I - 96W

Nominal Power

96W

Actual Power
48W

Voltage

AC 90-305V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

50000 Hours

Size

176x176x87mm

Brightness ratio

Full Spectrum

LED Qty

Epistar COB,1 module

Warranty

2 years

Covering Area
0.5m/2.54m2, 1.0m/7.07m2,1.5m/18.08m2, 2.0m/34.19m2

Fitur

- Desain lénsa optik sekundér canggih pikeun penetrasi
- Sistim perlindungan tina panas-panas pinter
- Produk dirancang pikeun standar ETL
- Parantos bébas bising sareng sistem cai-cooling
- spéktrum jétu dibuktikeun ku profésional
- Sistim geser-to-lagu gancang kanggo ngagabungkeun dua alat ukur LED





Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

HTB1ZJPGXOjQBKNjSZFnq6y_DpXa3


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan