Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
  • Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
  • Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
  • Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero
  • Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

    Harga hijian: USD 11.69 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: ADGL-225RB-45W

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 30-59W

Projection Distance: <12m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP44

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 110V

LED Chips Brand: Epistar

PF: 0.95

Packing Size: 37*34*4.0CM

Color Temperature: Pure White

Voltage: AC 85-265V

Wattage: 45W

Material: PC Sheet

Name: 45W LED Grow Light

Net Weight: 825g/PCS

Covering Area: 2.5M2 (2M Height)

Model: ADGL-225RB-45W

Size: 310x310x33mm

Additional Info

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Spéktrum Full LED Kembang Lampu Lampu sareng Jero

Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W.


Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.






Témbongkeun Produk

Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W.

50W LED tumuwuh Lampu


Paremeter Produk

Model NO. ADGL-225RB-45W
Nominal Power              
45W
Actual Power 30W
Voltage AC 85-265V
LED wavelength
Red  620-630nm     Blue 460-470nm
Life Time 30000 Hours
Size 310x310x33mm
LED Qty SMD2835 R+B / 165+60
Unit Weight 825g/pcs
Material PC
Operating Temperature  (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty 3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

















Kaunggulan produk:

LED Grow Lampu

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ T anjeunna kaluaran spéktral paling lengkep jeung efisien aya
+ Turunkeun panas sareng langkung gampang pikeun ngadalikeun hawa.

+ Kekecapan High LED LED
+ Hirupna panjang panjang tiasa dugi ka 30.000 jam

Instalasi Gampang
+ Spéktrum tepat pikeun fotosintésis


Hubungi urang kanggo leuwih rinci ngeunaan harga, pengiriman barang sareng diskon langkung!

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan