Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
  • Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
  • Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
  • Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden
  • Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden

Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden

    Harga hijian: USD 12.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: ADUFO-250RBUI-50W

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Projection Distance: <12m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP44

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 110V

Voltage: AC 85-305V

PF: 0.95

Color Tempreture: 2700-6500k

Power: 30-59W

LED Chips Brand: Epistar

Wattage: 50W

Material: Aluminum Alloy+ PC Cover

Model: ADUFO-250RBUI-50W

Name: 50W LED Grow Light

Net Weight: 650g/PCS

Size: 43.5*38.5*37 CM

Packing Size: 37*34*4.0CM

Additional Info

bungkusan: 37 * 34 * 4.0CM

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Panas Jual Kualitas Lalitna Héwa Deui 50 W LED Lampu Tumuwuh Lampu di Graden

Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.

UFO LED GROW LAMP



Spésifikasi:

Model NO. ADGL-225RB-50W

Wattage

50W

Color Temperature
2700-6500K

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

30000 Hours

Size

37*34*4.0CM    

Color Temperature

2700-6500K

Frequency Range

 50Hz-60Hz

Warranty

3 years

LED wavelength 

Red  620-630nm  Blue 460-470nm


Fitur:

  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna> = 30,000H
  • CE & RoHS patuh



Kaunggulan produk:

LED Grow Lampu

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ T anjeunna kaluaran spéktral paling lengkep jeung efisien aya
+ Turunkeun panas sareng langkung gampang pikeun ngadalikeun hawa.

+ Kekecapan High LED LED
+ Hirupna panjang panjang tiasa dugi ka 30.000 jam

Instalasi Gampang
+ Spéktrum tepat pikeun fotosintésis




Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

LED GROW LIGHT



Rincian Produksi

LED GROW LIGHT





Hubungi urang kanggo leuwih rinci ngeunaan harga, pengiriman barang sareng diskon langkung!

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan