Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > 200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu
200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu
200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu
200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu
  • 200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu
  • 200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu
  • 200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu

200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu

    Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: DXG-ZWD50*3W

Color Temperature: Warm White, Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W

Projection Distance: >35m, <12m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

Certification: CE, RoHS, BV, CCC, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, SAA, SASO, UL, VDE

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V, 110V

LED Chips Brand: Philips Lumileds, Epistar

Voltage: AC 85-305V

PF: 0.95

Color Tempreture: 2700-6500k

Wattage: 200w

IP Rating: IP44

Material: Baking Varnish Iron Housing

Model: DXG-ZWD50*3W

Size: 180*180*90MM

Name: 200W LED Grow Light

Brightness Ratio: 400-840nm 

Installation Height: 0.6-0.8m

Additional Info

bungkusan: 450 * 450 * 170mm, 4 PCS / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu


Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.

IMG_0254

Model NO. DXG-ZWD50*3W

Nominal  Power

200W

Actual  Power
90w

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

30000 Hours

Size

180*180*90MM

Color Temperature

2700-6500K

LED Qty

1pcs,50*3W Chip

Warranty

2 years

Installation height

0.6-0.8m

Fitur

- Desain lénsa optik sekundér canggih pikeun penetrasi
- Sistim perlindungan tina panas-panas pinter
- Produk dirancang pikeun standar ETL
- Parantos bébas bising sareng sistem cai-cooling
- spéktrum jétu dibuktikeun ku profésional
- Sistim geser-to-lagu gancang kanggo ngagabungkeun dua alat ukur LED


700

Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan