Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
  • Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
  • Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
  • Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
  • Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu
  • Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu

Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 12.83 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: ADGL-225RB-45W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 30W

Warranty: 3 Years, 3 Years

Life: 30000h

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

MOQ: 10pcs

Life Span: 30000 Hours

Covering Area: 2.5M2 (2M Height)

LED QTY: 250

Shape: Square

Housing Material: PC Sheet

LED Wavelength: Red 620-630nm Blue 460-470nm

Material: PC

Net Weight: 825g

Size: 310x310x33mm

Items: 45W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Langsing Beureum & Blue 45W LED tumuwuh Lampu

Ieu daya listrik Lampu LED Lampu nyaéta 30W, ngaganti lampu tradisional anu berwarna 45W.

Tutuwuhan butuh cahaya tapi cahya panonpoé teu cukup? Lampu LED tumuwuh urang tiasa ngabantosan anjeun. 45W LED tumuwuh Lampu tiasa ngamajukeun tumuwuh, ningkatkeun warna, Listing mimiti, kanaékan produksi.
Kakuatan sabenerna kami LED Lampu nyaéta 30 Watt, tiasa ngaganti lampu lampu berwarna 45W, nyimpen énérgi, efisiensi.



Parameter Produk

Model NO. ADGL-225RB-45W
Nominal Power                                                      
          45W
Actual Power           30W
Voltage           AC 85-265V
LED wavelength
          Red  620-630nm     Blue 460-470nm
Life Time           30000 Hours
Size           310x310x33mm
LED Qty           SMD2835 R+B / 165+60
Unit Weight            825g/pcs
Material            PC
Operating Temperature            (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.







Témbongkeun Produk

Kakuatan sabenerna Lampu LED Lampu 35W ieu, ganti cahaya berwarna 50W tradisional.

50W LED Grow Light

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan