Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
  • Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
  • Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
  • Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu
  • Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu

Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 13.28 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 50W LED Grow Light

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Warranty: 3 Years, 3 Years

Life: 30000h

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED Wavelength: R:620-630nm B: 455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm

MOQ: 10pcs

Life Span: 30000 Hours

Material: Aluminum Alloy+ PC Cover

Power: 30W

Shape: UFO

Covering Area: 2.5M2 (2M Height)

Net Weight: 780g

Size: 330x33mm

LED QTY: 250

Items: 50W LED Flood Light

Housing Material: PC Sheet

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk



Paremeter Produk

Model NO. ADUFO-250RBUI-50W
Nominal Power                                                      
          50W
Actual Power           35W
Voltage           AC 85-265V
LED wavelength
          R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm  IR:730-735nm
Life Time           30000 Hours
Size           330x33mm
LED Qty            SMD2835 250pcs
Unit Weight            780g/pcs
Material            Aluminum Alloy+   PC cover
Operating Temperature            (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Kaunggulan produk:

LED Grow Lampu

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ T anjeunna kaluaran spéktral paling lengkep jeung efisien aya
+ Turunkeun panas sareng langkung gampang pikeun ngadalikeun hawa.

+ Kekecapan High LED LED
+ Hirupna panjang panjang tiasa dugi ka 30.000 jam

Instalasi Gampang
+ Spéktrum tepat pikeun fotosintésis


tte Perhatosan Méméh instalasi:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC 85-265V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




disarankeun Aplikasi

LED G sakaligus Lampu

Penanaman buah buahan sarta pepelakan, pamasangan hortikultural, pamotongan rumah kaca, tatangkalan rumah tangga, kembang potted di jero rohangan, pepelakan hidroponik, bumbu & edible medicinal, jsb.

grow light 50w


Rincian Produksi

700


packing

Anyar Full Spéktrum 50W UFO LED tumuwuh Lampu

Kakuatan sabenerna Lampu LED Lampu 35W ieu, ganti cahaya berwarna 50W tradisional.


UFO LED Grow Lampu anyar kami anu tiasa terang rambatan anu kuat.
Bisa ngamajukeun fotosintésis, bertunas, mekar pikeun ngamajukeun formasi pigmén kembang sareng klorofil nu sintésis. Jeung nyegah tumuwuh kaleuleuwihan tutuwuhan.


Témbongkeun Produk

Kakuatan sabenerna Lampu LED Lampu 35W ieu, ganti cahaya berwarna 50W tradisional.

led grow light

use of LED Grow Light 50W

UFO LED Grow Light





Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan