Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
  • Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
  • Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
  • Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
  • Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu
  • Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu

Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 12.83 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: ADGL-225RB-45W

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 220V, AC85-265V

Power: 30W

Shape: Square

Warranty: 3 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Model: ADGL-225RB-45W

Name: Aluminum Alloy Housing Magic Lighting LED Grow Lig

Norminal Power: 45W

Actual Power: 30W

Chip: SMD2835

Light Color: R+B / 165+60

LED Wavelength: Red 620-630nm Blue 460-470nm

Covering Area: 2M2

Material: Aluminum Alloy+PC Cover

Additional Info

bungkusan: Ukuran batin jero: 37 * 34 * 4.0CM, MEAS: 43.5 * 38.5 * 37 CM 10PCS / karton Beurat kotor: 12.2Kg

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu


Description:

Guaranteed Best Price On LED Grow Lights. Nurture your plants with light from the best angle. This versatile grow light can be hung from above or tilted on its stand - it rotates 360 degrees! Both a stand and a hanging kit are included.

Specifications:

Model NO.                              ADGL-225RB-45W

Nominal Power 45W
actual Power 30W
Voltage 85-265V AC
Frequency Range 50Hz-60Hz
Light Color R+B / 165+60
LED wavelength Red  620-630nm  Blue 460-470nm
Covering Area  2m2
Size 310*310*33mm               
Chip  SMD2835
Material  Aluminum Alloy+PC cover
Life Time >30000 hours
Warranty 3 years
Driver Constant Current Isolated Driver AC 85-305V
MOQ 1PCS


Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

Lens LED Grow Light

Gambar Produk:

high power grow light

high quality grow light

greenhouse grow


Bungkusan:
MEAS: 43,5 * 38.5 * 37 CM 10PCS / karton
Beurat kotor: 12.2Kg

package


Kunaon nganggo LED Tumuwuh Lampu?

application sapplications


Naha Milih kami?


Sarat jeung Kaayaan Koperasi:
* Nyadiakeun jadwal poto produksi pikeun mastikeun anjeun terang unggal proses.
* Profrssional follow-up tim, layanan hiji-hiji-hiji dina jangka waktu.
* Sampel sampel pikeun mariksa saméméh kiriman.
* Prioritas pikeun meunangkeun inpormasi produk anu pangmayaranna saatos gawé babarengan
* Jasa saos sanggeus ditawarkeun, mangga kirimkeun kami eupan balik upami anjeun mibanda patalékan


Jangji Tanda Résiko
* Sampel 3pcs: waktos Diterangkeun 3 dinten gawe.
* Urutan 500pcs: waktos nuju 5 ~ 8working poé
* Aturan 10000pcs: waktos Diterangkeun 20 ~ 28working poé


Jasa kami

Service

Tentang Kami:

a) wangunan gedong. Misalna legana 1500 méter pasagi .
b). Dengkepan sareng fasilitas produksi canggih sareng garis produksi pipah LED , dipingpin lampu bay tinggi, sorotan sareng cahaya di luar. Ngandelkeun kualitas anu salamet, inovasi

c) ka garap. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti" . Unremittingly narékahan pikeun jadi

d) Kalolobaan perusahaan LED profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan sareng Perbaikanan

prinsip gawé.

d) Dinten ayeuna, produk-ékspor utamana diékspor ka AS, Spanyol, Jérman, Walanda, Yunani, Dénmark, Italia, Brazil, Mexico, Brazil, jsb

riyueguanghua01riyueguanghua02riyueguanghua03

FAQ:

Q1: Naon jaminan cahaya anjeun?

A1: Kanggo lampu, kami gaduh jaminan 3 taun , aya sababaraha jaminan produk 5 taun .

Q2: Kumaha anjeun mastikeun kualitasna?
A2: Kami nampi tilu prosés QC : 1. Pikeun bahan baku; 2. Salila satengah produksi; 3.Final

QC nguji hiji-hiji sanggeus sepuh 12 jam .

Q3: Kumaha do upami masalah kualitas dina sisi anjeun dina waktos ngajamin?
A3: Kahiji, candak gambar atanapi pidéo buktina sareng kirimkeun ka kami. Kami baris ngagantikeun anjeun langkung haratis.

Q4: OEM OR ODM ditarima?
A4: Leres, kami tiasa ngalakukeun OEM & ODM, logo dina cahaya atanapi paket duanana aya.

Q5: Sabaraha dintenna bakal réngsé sampel? Kumaha kumaha produksi masal?
A7: Umumna 5-7 hrs pikeun nyieun sampel. Waktu anjog produksi massa bakal gumantung kana
kuantitas.

Q6: Naon jaminan perdagangan anjeun?
A8: perlindungan kualitas produk 100%
Produk 100% on panyalindungan waktos kiriman
Perlindungan pamayaran 100% kanggo jumlah katutupan anjeun

Kontak Kami kanggo leuwih rinci harga, pakét, pengiriman sareng diskon.

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan