Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
  • Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
  • Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
  • Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
  • Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh
  • Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh

Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh

    Harga hijian: USD 10 - 9.95 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 10W LED Plant Grow Light

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP65

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 10W

Shape: Square

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 50000h

LED Chips: CREE

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED Wavelength: Full Spectrum(Red,Blue, UV, IR)

Light Color: (SMD2835) R+B+UV+IR / 53+18+2+2

Driver: Constant Current Driver

Covering Area: 2M2 (2M Height)

LED Type: SMD 2835

Beam Angle: 120 Degrees

Size: 338*110*16MM

Item: High Quality 10W LED Plant Grow Light With Full Sp

MOQ: 1 PCS (High Quality 10W LED Plant Grow Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Kualitas High 10W LED Tutuwuhan tumuwuh Lampu Spéktrum Pinuh

Katerangan:

Kualitas Luhur 10W Lampu Besar LED Lampu sareng Spéktrum Pinuh nyaéta 2018 Rarancang Patén Tukang Panginepian Lampu Pangluatan Lampu Sambat Karya Janten Tahap Lampu Lampu Satutur Tukang Satu 2835 SMD 2835 0.5W, Spectrum Full (Red 620-630nm Blue 455-465nm UV 385-395nm IR 730-735nm), 3 taun garansi





Lembar data:

Model NO. ADAPL-75RBUI-40W

Wattage

40W

Voltage

AC 85-265V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Light Color

(SMD2835) R+B+UV+IR / 53+18+2+2

LED wavelength

Red  620-630nm Blue 455-465nm
UV  385-395nm  IR   730-735nm

Size

338*110*15mm

LED Source

SMD 2835

CRI:

>75

Beam Angle

120 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

16.3kg

CTN Size

42.5*27*38cm  20pcs/ctn

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

grow light led


· Cahaya luar

· Tumuwuh cahaya

Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan