Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W > Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
  • Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
  • Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
  • Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu
  • Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu

Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.:  40W LED Grow Light

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP65

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 10W

Shape: Square

Warranty: 3 Years, 3 Years

Life: 30000h

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

LED Wavelength: R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm

MOQ: 10pcs

Life Span: 30000 Hours

Covering Area: 2M2 (2M Height)

Material: Aluminum Alloy+ PC Cover

Net Weight: 650g

Size: 338x110x16mm

LED QTY: 75

Items: 40W LED Flood Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk


Paremeter Produk

Model NO.ADAPL-75RBUI-40W
Nominal Power                                                      
          40W
Actual Power           10W
Voltage           AC 85-265V
LED wavelength
          R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm  IR:730-735nm
Life Time           30000 Hours
Size           338x110x16mm
LED Qty            SMD2835 75pcs
Unit Weight            650g
Material            Aluminum Alloy+   PC cover
Operating Temperature            (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Kaunggulan produk:

LED Grow Lampu

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ T anjeunna kaluaran spéktral paling lengkep jeung efisien aya
+ Turunkeun panas sareng langkung gampang pikeun ngadalikeun hawa.

+ Kekecapan High LED LED
+ Hirupna panjang panjang tiasa dugi ka 30.000 jam

Instalasi Gampang
+ Spéktrum tepat pikeun fotosintésis


tte Perhatosan Méméh instalasi:

· P Mangga baca leres parentah operasi sateuacan nganggo produk.

· P Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng kau. Tegangan asupan produk produk AC 85-265V.

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




disarankeun Aplikasi

LED G sakaligus Lampu

Penanaman buah buahan sarta pepelakan, pamasangan hortikultural, pamotongan rumah kaca, tatangkalan rumah tangga, kembang potted di jero rohangan, pepelakan hidroponik, bumbu & edible medicinal, jsb.

grow light


Rincian Produksi

700

Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu


Tutuwuhan tumuwuh lalaunan? Teu gaduh sinar panonpoé cukup? Hoyong ningkatkeun kaluaran? Lampu LED Lampu LED na pangbadagna nyaéta pilihan anu hadé kanggo anjeun. Kaluaran ieu kaluar pikeun sababaraha dinten tapi dijual ogé saé. Ieu LED Grow Light mangrupakeun spéktrum pinuh, ngawengku PAR pinuh (385-735nm) ngamajukeun fotosintésis kanggo Tumuwuh & Bloomming.



Témbongkeun Produk

LED Grow Light 40W


use of LED Grow Light



Q4: OEM OR ODM ditarima?
A4: Leres, kami tiasa ngalakukeun OEM & ODM, logo dina cahaya atanapi paket duanana aya.

Q5: Sabaraha dintenna bakal réngsé sampel? Kumaha kumaha produksi masal?
A7: Umumna 5-7 hrs pikeun nyieun sampel. Waktu anjog produksi massa bakal gumantung kana
kuantitas.

Q6: Naon jaminan perdagangan anjeun?
A8: perlindungan kualitas produk 100%
Produk 100% on panyalindungan waktos kiriman
Perlindungan pamayaran 100% kanggo jumlah katutupan anjeun



Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan