Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W

Indoor dipingpin tumuwuh lampu
Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W Katerangan: RYGH-LG-150W nyaéta Murah Murah Lampu Merah Biru Merah Putih 150W , Urang nembé diluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo SMD 3030 Source Source,...
Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Supir DOB 80w Linear LED Tumbuhan Cahaya Katerangan: RYGH-LG-80W nyaéta Driverless DOB 80w Linear LED Tumuwuh Cahaya, Urang nembé ngaluncurkeun dina taun 2019, voltase input nyaéta AC90-170V atanapi AC170-270V, nganggo Sumber Daya SMD 3030, Red +...
80W spéktrum Pinuh Aluminium Led Grow Lampu

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

80W spéktrum Pinuh Aluminium Led Grow Lampu Katerangan: Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun...
50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 60.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 60.61 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

50W kembang indoor LED tumuwuh Lampu
UFO Red Blue UV IR LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 13.28 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 13.28 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Beurat Net: 780g / PCS Ukuran batin jero: 37 * 34 * 4.0CM, MEAS: 43.5 * 38.5 * 37 CM 10PCS / Carton, Gross weight: 12.2Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

UFO Red Blue UV IR LED Tumuwuh Lampu Description: Cheap, energy efficient, durable LED grow lights are becoming more and more popular as home grow lights for both professional growers and for plant enthusiasts. Although certain plants prefer...
Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 12.83 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran batin jero: 37 * 34 * 4.0CM, MEAS: 43.5 * 38.5 * 37 CM 10PCS / karton Beurat kotor: 12.2Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Aluminium Alloy Perumahan Magic Lampu LED Tumuwuh Lampu Description: Guaranteed Best Price On LED Grow Lights. Nurture your plants with light from the best angle. This versatile grow
Tutuwuhan Pinuh Spéktrum 40W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 10 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 10 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Paremeter Produk Model NO.ADAPL-75RBUI-40W Nominal Power 40W Actual Power 10W Voltage AC 85-265V LED wavelength R:620-630nm B:455-465nm UV:385-395nm IR:730-735nm Life Time 30000 Hours Size 338x110x16mm LED Qty
2019 Anyar 50W Panel Led tumuwuh Lampu pikeun Plant Rohangan

Harga hijian: USD 12.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 12.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

2019 Anyar 50W Panel Led tumuwuh Lampu pikeun Plant Rohangan Paremeter Produk Model NO. RYGHAPL--COBQGP-50W Nominal
IP67 AC110V 220V Spéktrum Full Led tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 13.32 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 13.32 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

IP67 AC110V 220V Spéktrum Full Led tumuwuh Lampu Paremeter Produk Model NO. RYGHAPL--COBQGP-50W Nominal
Pabrik Beureum Biru Kembang Epistar Chip 10W E27 Ku 38 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 3.98 - 4.36 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 3.98 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 4.17 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 4.36 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 110 * 110 * 100 mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Pabrik Beureum Biru Kembang Epistar Chip 10W E27 Ku 38 LED Lampu Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Pinuh Spéktrum Luhur PAR Kaluaran 50W SMD LED Tumuwuh cahaya

Harga hijian: USD 18.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 18.07 / Piece/Pieces

merek: SMD3030

bungkusan: Ukuran batin jero: 315X340X35mm 1PCS / karton

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Pinuh Spéktrum Luhur PAR Kaluaran 50W SMD LED Tumuwuh cahaya Description: This LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the...
IP67 50W LED tumuwuh Lampu Hydroponic Lampu

Harga hijian: USD 10.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 230 * 207 * 53mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

IP67 50W LED Tumuwuh Lampu Ultra-Ipis Hydroponic Lights Grow Light Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
12W 24W Epistar Chip PAR38 E27 Series LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 7.95 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 7.95 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 8.33 / Piece/Pieces
200 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 675 * 270 * 635 mm, 40 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

12ropa 12W 24W UV IR Epistar Chip Hydroponic PAR38 E27 Series LED Plant Grow Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar...
Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan

Harga hijian: USD 7.95 - 8.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 7.95 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 8.33 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 8.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Beureum / bulao E27 bohlam anu mabur sangkan cahaya kanggo pepelakan jero ruangan Spésifikasi: Model RYGH-PAR3812WB(12X1W)
Pinuh Spéktrum 96W COB LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 41.67 - 45.45 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 45.45 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 332 * 265mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Pabrik 48W COB LED Tumuwuh Lampu kanggo Tangkuban Parahu sareng Tenda Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina...
Hydroponics Sayuran 75W COB LED Kembang Lampu

Harga hijian: USD 39.77 - 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 39.77 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 41.67 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 520 * 332 * 265mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Hydroponics Sayuran 75W COB LED Kembang Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 39.38 - 40.31 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 39.38 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 39.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 40.31 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 385 * 165 * 195MM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Pinuh Spéktrum Epistar 3030 50W LED Tumuwuh Lampu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....
Daya High Kakawasaan Spéktrum 300W LED tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 28.46 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 28.46 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Beurat Net: 1,5Kg / PCS Batu ukuranana lebet: 51.0 * 17.8 * 6.0CM MEAS: 52.6 * 37 * 32.5CM 10PCS / Carton Beurat sadayana: 18Kg

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Daya High Kakawasaan Spéktrum 300W LED tumuwuh Lampu Description: Advanced LED Lights manufactures quality Full Spectrum Grow Lights. Get higher yields on all crops with our USA made LEDs. the market is growing for efficient and effective equipment...
200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu

Harga hijian: USD 46.15 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.15 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 450 * 450 * 170mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

200W COB LED Tumuwuh Lampu pikeun Penanaman Batu Katerangan: Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan....

Cina Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W suppliers

Indoor dipingpin tumuwuh lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W, kami produsén profésional ti Indoor Led tumuwuh Lampu ,Lampu Tumuwuh Lampu ,Spéktrum pinuh Led tumuwuh Lampu,Aluminium Led tumuwuh Lampu,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Indoor Led tumuwuh Lampu ,Lampu Tumuwuh Lampu ,Spéktrum pinuh Led tumuwuh Lampu,Aluminium Led tumuwuh Lampu,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Lampu Led Kembang Lampu kirang ti 100W!
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan