Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Tuwuh Lampu LED > Dipimpin Tumuwuh Cahya pikeun Amazon
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dipimpin Tumuwuh Cahya pikeun Amazon

Jandéla diangkat janten lampu
230W Daisy Chain Dipimpin Lampu Tumuwuh

Harga hijian: USD 66.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 66.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

230W Daisy Chain Dipimpin Lampu Tumuwuh Katerangan: Sakumaha anu diusulkeun ku namina, LED Plumbum Tanduran Cahaya mangrupakeun luminaires anu nganggo chip LED dina cara modéren sareng épisién pikeun ngahasilkeun cahaya pikeun pepelakan ngembang....
Tangkuban Parahu Murah MurahWW Spectrum Dipimpin Lampu Tumuwuh

Harga hijian: USD 38.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 38.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Tangkuban Parahu Murah MurahWW Spectrum Dipimpin Lampu Tumuwuh Katerangan: Naon LED na Cahaya? Sakumaha anu disarankeun ku namina, Indoor Led Plant Grow Light nyaéta luminaires anu nganggo chip LED ku cara modéren sareng épisién pikeun ngahasilkeun...
Efficacy High 2000W Greenhouse Hydroponic Led Tumuwuh Cahaya COB SMD

Harga hijian: USD 70.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5 Piece/Pieces USD 70.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Efficacy High 2000W Greenhouse Hydroponic Led Tumuwuh Cahaya COB SMD Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, High Pressure Sodium, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di...
1000W SMD2835 ngajurung tanaga terang

Harga hijian: USD 26.79 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 26.79 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 620 * 390 * 340mm, 10 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

1000W SMD2835 ngajurung tanaga terang Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha dianggo...
600W Aluminium dipingpin tanaga pikeun lampu jero ruangan

Harga hijian: USD 27.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 30.5 * 12.5.5 * 10,5 CM, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

600W Aluminium dipingpin tanaga pikeun lampu jero ruangan Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero...
600W spéktrum pinuh dipingpin tanaga terang

Harga hijian: USD 30.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 30.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 62 * 44 * 28 CM, 10 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

600W spéktrum pinuh dipingpin tanaga terang Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1220 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

150W Linear Lengkap Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan....
80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 24.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 520 * 165 * 42mm, 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

80W Linear Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahaya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
Saham dua taun 2000W dipimpin janten cahaya

Harga hijian: USD 106.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 106.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 610 * 310 * 530mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Saham dua taun 2000W dipimpin janten cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
1500W gandeng ganda ngajantenkeun terang

Harga hijian: USD 83.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 560 * 300 * 490mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

1500W gandeng ganda ngajantenkeun terang Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu

Harga hijian: USD 65.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 560 * 300 * 460mm, 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

1200W switch ganda dipimpin tanaga lampu Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
Spectrum Industri Dipimpin Lampu Tumuwuh Lampu 150W

Harga hijian: USD 33.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Spectrum Industri Dipimpin Lampu Tumuwuh Lampu 150W Katerangan: Cahaya lampu dipimpin atanapi lampu tutuwuhan mangrupikeun sumber cahaya anu jieunan, umumna lampu listrik, anu dirancang pikeun merangsang tutuwuhan tumuwuh ku emitting lampu anu pas...
Cahaya Powerow 2000w Galuh kanggo lampu jero ruangan

Harga hijian: USD 106.34 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 106.34 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Cahaya Powerow 2000w Galuh kanggo lampu jero ruangan Katerangan: Cahaya lampu dipimpin atanapi lampu tutuwuhan mangrupikeun sumber cahaya anu jieunan, umumna lampu listrik, anu dirancang pikeun merangsang tutuwuhan tumuwuh ku emitting lampu anu pas...
Ganda Pindah 1500w Diménsi Lampu Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 83.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 83.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Ganda Pindah 1500w Diménsi Lampu Tumuwuh Cahaya Katerangan: Cahaya lampu dipimpin atanapi lampu tutuwuhan mangrupikeun sumber cahaya anu jieunan, umumna lampu listrik, anu dirancang pikeun merangsang pepelakan tumuwuh ku emitting lampu anu pas...
600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Tanduran Cahaya

Harga hijian: USD 65.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Tanduran Cahaya Katerangan: Cahaya lampu dipimpin atanapi lampu tutuwuhan mangrupikeun sumber cahaya anu jieunan, umumna lampu listrik, anu dirancang pikeun merangsang tutuwuhan tumuwuh ku emitting...
1200W Spectrum lengkep CE RoHS LED lampu terang

Harga hijian: USD 52.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

1200W Spectrum lengkep CE RoHS LED lampu terang Spésifikasi: Model NO.
Hidrofonika 1000w COB Sayuran pinuh spektrum LED Tumuwuh Lampu

Harga hijian: USD 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Hidrofonika 1000w COB Sayuran pinuh spektrum LED Tumuwuh Lampu Spésifikasi: Model NO.
600W LED Tumbuhan Cahaya

Harga hijian: USD 34.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

600W LED Tumbuhan Cahaya Spésifikasi: Model NO.
Jual Panas 1200W Lengkep Spectrum Hydroponic LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 52.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 52.08 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 470 * 420 * 280mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Jual Panas 1200W UV IR Dual Chip Full Spectrum Hydroponic LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, High Pressure Sodium, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar...
Amazon Top Seller 1000W Pinuh Spectrum LED Lampu Perusahaan

Harga hijian: USD 43.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 43.56 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 470 * 420 * 280mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Amazon Top Seller 1000W Dual Chip Full Spectrum Optic LED Tumuwuh Tutuwuhan Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, High Pressure Sodium, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar...
Hydroponics 600W 1000W 1200W LED Tumuwuh Cahaya pikeun Tutuwuhan Tangan

Harga hijian: USD 34.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 470 * 420 * 280mm, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Hydroponics 600W 1000W 1200W Dual Chip Full Spectrum LED Tumuwuh Cahaya pikeun Tutuwuhan Tangan Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, High Pressure Sodium, sareng Fluorescent...

Cina Dipimpin Tumuwuh Cahya pikeun Amazon suppliers

Jandéla diangkat janten lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina Dipimpin Tumuwuh Cahya pikeun Amazon, kami produsén profésional ti Lampu tumuwuh lampu pikeun amazon, Ngarah terang sinar alibaba, Lampu tumuwuh aliexpress cahaya, Lampu tumuwuh depot cahaya,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas Dipimpin Tumuwuh Cahya pikeun Amazon pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di Dipimpin Tumuwuh Cahya pikeun Amazon, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Lampu tumuwuh lampu pikeun amazon, Ngarah terang sinar alibaba, Lampu tumuwuh aliexpress cahaya, Lampu tumuwuh depot cahaya,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan Dipimpin Tumuwuh Cahya pikeun Amazon!
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan