Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur > Jalan Raya High tihang Lampu > Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir
Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir
Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir
Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir
  • Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir
  • Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir
  • Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir

Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir

    Harga hijian: USD 227.65 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-SDD-500W

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: ≥100W, 500W

Projection Distance: >35m

ApplicationApplication: Park, Square, Factory, Garden

IP Rating: IP66

Certification: CE, EMC, ETL, LVD, RoHS, SAA, UL

Operating Voltage: 85-265V

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Semileds

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Beam Angle: 10° 30° 45° 60° 90°

Color Tempreture: 3000-6500k

MOQ: 1PCS

Model: RYGH-SDD-500W

Size: L571xW107xH461

Lumen: 70000lm

Light Source: SMD 3030 840 Pcs

Additional Info

bungkusan: Ukuran CTN: 600 * 140 * 480MM NW: 12KG GW: 13.5KG

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir


Katerangan:

Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light. Kalayan salah sahiji pabrik cahya stadion maén bal bola sareng panyadia, urang ngahasilkeun produk kualitas luhur sareng kualitas tétéla.

untitled.799_conew1

Model NO. RYGH-SDD-500W

Wattage

500W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS,EMC,LVD,TUV,ETL,SAA

Luminance Flux

70000

Power Factor

>0.95

Size

L571xW107xH461

Chip

SMD 3030 840 pcs

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

10°   30°   45°   60°   90°

Operating Temp

(- 25 ~ + 50 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh


Kaunggulan:

1, desain wasta modular, penampilan éndah.

2, sudut 10/25/45/60/90 beam pilihan.

3, IES Sadia, desain cahaya Dialux tiasa disadiakeun.

4, Pamakéan effeciency luhur supir ayeuna tetep, input tegangan lega.

5, bahan Aluminium Galunggung, résistansi korosi sarta disation panas alus.


Aplikasi:

· Cahaya luar

· Cahaya arsitéktur

· Cahaya Bentang

· Cahaya siaran

· Square, Park, Tembok diwangun, Gareja, Hotel, Sasak, Tangkal, Tempat Umum, Bentang jeung sajabana

High Power LED Flood Light

Categories produk : Cahaya Luhur > Jalan Raya High tihang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan