Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur > Jalan Raya High tihang Lampu > 200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
  • 200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
  • 200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
  • 200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
  • 200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w
  • 200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w

200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w

    Harga hijian: USD 88.81 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 20 Poé

Info dasar

Model No.: AD-HM-200W

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Pole Height: 30-35m

Projection Distance: 80m

Usage: Square

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Input Voltage: 220V

LED Chips Brand: Philips Lumileds

Product Name: 200W Philips LED High Mast Light With 110-120lm/w

Model: AD-HM-200W

Luminance: 22000-24000lm

Szie: 300*405*150MM

Beam Angle: 60 90

Driver: Meanwell / CE TUV Approved

Warranty: 5 Years/3years

MOQ: 1PCS

Additional Info

bungkusan: 380 * 430 * 230MM

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w


Model NO.AD-HM-200W
Wattage                                                       
          200W
Voltage           AC 85-305V
Luminance Flux
          110-120lm/w
THD           <10%
Life Time            30000/50000 Hours
Size           300*405*150MM
LED Qty            Philips 3030 256 PCS
CRI            >80Ra
CCT

          6000-6500K / 4000-4500K/  5000-5500K /2700-3500

Operating Temperature            (- 40 ~ + 50 ) Degrees Celsius
Warranty            3 /5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Kaunggulan produk:

2000W LED tihang Luhur


+ Desain Unik LED lampu torowongan 50W / 100W / 150W / 200W

+ Uniformity of luminance
+ Good disspation

+ Hirupna panjang panjang dugi ka 50.000 jam
+ Waterproof

+ Anti-korosi

+ Saeutikna pamakean energi, janten larutan héjo.

+ Supir terpadu AC, reliabiliti luhur, PF> 0.98

+ Kalayan panyalindungan PVO, OTP sareng OCP

+ 6KV-10LV panyalindungan surge (SPD éksternal)

+ Philips 3030, lampu efisiensi LED> 100LM / W.

+ Jaminan 2years / 3yers / 5year aya



Katerangan:

LED High Mast Lampu dijieun tina lampu, anu lampu listrik internal, batang sareng comp onents dasar . Bentukna bantosan lampu nurutkeun pamaké, lingkungan kira-kira, cahaya peryogi husus; cahaya anu dikandung sareng seueur deui sareng caang sareng komponen cahya tuang, sumber cahya nganggo NG400-tekanan tekanan tinggi-sodium sodium radius, radius cahaya 60 méter. Sipanna struktur umum pikeun ngawangun piramida, diwangun ku baja digulung, jangkungna 15-40 méter, kalolobaan diwangun ku dua nepi ka tilu.

Q3-150w high mast light

Q5-LED High Mast Light


Rinci produk:

LED high mast light (4)



150W LED High Mast Light



Aplikasi:

Alun-alun

Stasiun

Jalan Raya

Stasiun

Sasak

application


Categories produk : Cahaya Luhur > Jalan Raya High tihang Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan