Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur > Jalan Raya High tihang Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jalan Raya High tihang Lampu

Kategori produk tina Jalan Raya High tihang Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Jalan Raya High tihang Lampu, Galvanized Jalan Raya High tihang Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Jalan Raya tinggi tihang cahaya Kutub R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w

Harga hijian: USD 88.81 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 88.81 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 380 * 430 * 230MM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

200W Philips LED Tihang Lampu Lampu sareng 110-120lm / w Model NO.AD-HM-200W Wattage 200W Voltage AC 85-305V Luminance Flux 110-120lm/w THD <10% Life
Luhur Daya 600W LED Lampu tihang tinggi 140lm / W.

Harga hijian: USD 305.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 305.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 600 * 140 * 550MM NW: 14KG GW: 15.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Luhur Power 600W LED Lampu tihang tinggi 140lm / W kanggo Stadion Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion,...
Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir

Harga hijian: USD 227.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 227.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 600 * 140 * 480MM NW: 12KG GW: 13.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Profésional 500W LED High Masting Lighting Meanwell Supir Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion,...
Bodas Bodas Epistar3030 400W LED High tihang Lampu

Harga hijian: USD 194.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 194.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 600 * 140 * 400MM NW: 11KG GW: 12.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Bodas Bodas Epistar3030 400W LED High tihang Lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field...
3000K-6500K IP66 300W LED Lampu tihang Luhur

Harga hijian: USD 148.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 148.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 560MM NW: 8KG GW: 9KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Cina 3000K-6500K IP66 300W LED Luhur tihang lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field...
Stadion Cahaya Bodas 250W LED High Mast Masting

Harga hijian: USD 111.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 111.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 480MM NW: 6.5KG GW: 7.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Cool Bodas 250W LED High Mast Masting kanggo Stadion Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light....
Aluminium IP66 200W LED High Mast Mast Light Ce &amp; RoHS &amp; ETL &amp; TUV &amp; SAA

Harga hijian: USD 91.41 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 91.41 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 120 * 400MM NW: 5.5KG GW: 6.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Aluminium IP66 200W LED High Mast Mast Lampu Ce & RoHS & ETL & TUV & SAA Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu...
2018 Anyar 150W LED Torowongan Lampu pikeun alun

Harga hijian: USD 76.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 76.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 330MM NW: 4.5KG GW: 5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

2018 Anyar 150W LED Torowongan Lampu pikeun alun Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited kawates pencahyaan cahaya pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football Field Light. Kalayan...
14000lm Lumileds 3030 100W LED High Mast Masting Lampu

Harga hijian: USD 59.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 340 * 110 * 250MM NW: 3.6KG GW: 4.1KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

14000lm Lumileds 3030 100W LED High Mast Masting Lampu Katerangan: Riyueguanghua Co., Limited husus mahan cahaya anu dipingpin listrik pikeun stadion. Kami nawiskeun 50-600w kakuatan tinggi LED Stadion Lampu Football, floodlights stadion, Football...

Cina Jalan Raya High tihang Lampu suppliers

Sahiji lampu gede pisan aya di sifat nu béda sareng lampu has atanapi roadway. Parabot-arus tinggi anu parantos dipasang dina 60 ft dina leuwih ti 100 ft di saluhureun bumi taneuh sarta aya salami 250 ft. Lampu jalan normal biasana ditelepkeun dina jangkung leuwih handap 60 ft, sarta seueur langkung anu aya dina wates 30 ft.
Aplikasi pikeun hurung-punclut kaasup instalasi di terminal transportasi, yard ageung atanapi gudang badag badag, outdoor, sareng aplikasi roadway husus. Pangganturan tukeur jalan tangkalan anu disebut sanésna sigana mah sanés kana jalan raya anu paling umum, sanajan anjeun henteu mendakan lampu-kerang luhur dina kotamadya di daérah anu sibuk

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan