Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Cahaya Luhur

Kategori produk tina Cahaya Luhur, kami pabrik husus ti Cina, Cahaya Luhur, Stadion High Mast Masting suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lapang Maén Bal High tihang Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Parkir Lights Lampu

Anyar lampu tihang tinggi anu dirancang driverless. Lampu tihang luhur LED anu ngagunakeun sumber luminous PHILIPS LUXEON 3030, nyadiakeun kaluaran lumén unggulan - nepi ka 150 LPW, stabilitas langgeng sareng tetempoan anu endah pisan. Gampang ngumpul / ngaleupas, nganggo rapih wiring sareng sambungan, efisiensi luminous nepi ka 115 LPW, Dipeunteun IP66 sareng IK10, 90% + efisiensi supir, leuwih ti 75,000 jam umur operasi sareng jaminan 5 taun. Intensityta nyaéta intensitas anu luhur, lampu awét anu biasana dianggo pikeun terang aréa badag, kutub bendera, wangunan adul, sareng seueur aplikasi anu sanésna.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan