Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur > Sistim Lampu tihang tinggi > Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light
Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light
Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light
Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light
  • Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light
  • Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light
  • Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light

Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light

    Harga hijian: USD 328.24 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-SDD-500W

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Pole Height: 20-25m

Projection Distance: 60m

Usage: Highway

IP Rating: IP66

Certification: CE, RoHS, SAA

Input Voltage: 220V, AC85-277V 50/60Hz

LED Chips Brand: Philips Lumileds

MOQ: 10pcs

CRI: 80

Material: High Dissipation6063 AL

IP Grade: IP66

PF: 0.95

Life Time: 50000Hr

Beam Angle: 15° 30° 45° 60° 90°

LED QTY: 3030-840 PCS

Luminous Flux: 70000LM

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS/CE/TUV/CB/ETL/SAA

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light

Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand anu MEANWELL atanapi Sosen.

Ang beam Angle 15 ° 30 ° 45 ° 60 ° 90 ° pilihan. Sareng ngagunakeun High dissipation 6063 AL materiel. Wilujeng sumping pikeun nguji sampel urang.

Lembar data

Model NO

RYGH-SDD-500W

Wattage

500W

Voltage

 AC 85-277V

Certificate

 CE/RoHS/CE/TUV/CB/ETL/SAA

Light Efficiency

 140lm/w

Power Factor

 0.96

Life Time

 50000hours

Chip Brand

 SMD 3030

CRI

 80

Color Temperature

 3000-6500K

Beam Angle

15°   30°   45°   60°   90°

Material

High dissipation 6063 AL

Operating Temp

﹣25°C- +50°C  

Warranty

 5 years 

MOQ

10PCS

Produk produk:


led high mast light

led high mast light



Hiji pplication:



Led Bay Light Application

Led Bay Light Application


Karakter Produk:

Supir 1.Meanwell

Réduksi 2,30% dina pamakéan énérgi

3.50,000 WIB hirup, jaminan 5 taun

4.Vibration sarta tahan tahan

5.Sunting raksa ngamungkinkeun pikeun bahan baku anu henteu picilakaeun

Katerangan 6.Instanta, teu aya surem, aya buzz

Émisi 7.No UV

Categories produk : Cahaya Luhur > Sistim Lampu tihang tinggi

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan