Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Luhur > Sistim Lampu tihang tinggi
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sistim Lampu tihang tinggi

Kategori produk tina Sistim Lampu tihang tinggi, kami pabrik husus ti Cina, Sistim Lampu tihang tinggi, Luhur tihang Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Cahaya Luhur R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Desain Anyar Penjualan High Kacamatan Cai Luhur 600W LED Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 427.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 427.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Desain Anyar Penjualan High Kacamatan Cai Luhur 600W LED Torowongan Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand anu...
Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light

Harga hijian: USD 328.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 328.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Kualitas Tinggi Perjangjian Lifespan Gaya Luhur 15 30 45 60 90 Gelar IP66 LED Lampu Luhur tihang LED Tunnel Light Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi...
400W LED High tihang Floodlight 400 Watt Lampu

Harga hijian: USD 292.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 292.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

400W LED High tihang Floodlight 400 Watt Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand anu MEANWELL atanapi Sosen. Ang...
Outdoor High Masting Lampu 300W LED Lampu Olahraga Football Soccer Lampu

Harga hijian: USD 218.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 218.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Outdoor High Masting Lampu 300W LED Lampu Olahraga Football Soccer Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand anu...
LED High Mast Mast Light 250W 300W 400W 500W 600W Torowongan Lampu LED Floodlight

Harga hijian: USD 163.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 163.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

LED High Mast Mast Light 250W 300W 400W 500W 600W Torowongan Lampu LED Floodlight Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand...
IP66 Beam Angle 15 30 45 60 90 Wargi Goréng Badminton Pangadilan Gymnasium 130lm / W LED Lampu Tihang Lampu

Harga hijian: USD 142.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 142.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

IP66 Beam Angle 15 30 45 60 90 Wargi Goréng Badminton Pangadilan Gymnasium 130lm / W LED Lampu Tihang Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE...
Lampu tihang High Luhur 50W 100W 150W 200W LED Lampu Olahraga Football Soccer Lampu

Harga hijian: USD 110.82 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 110.82 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Lampu tihang High Luhur 50W 100W 150W 200W LED Lampu Olahraga Football Soccer Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir...
IP65 Outdoor High Mast Mast Lampu Olahraga Lampu Stadion Lampu 100W LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 92.65 - 93.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 92.65 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 93.55 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

IP65 Outdoor High Mast Mast Lampu Olahraga Lampu Stadion Lampu 100W LED Lampu Banjir Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir...
Warren 5 Taun LED Lampu tihang Luhur IP66 50W LED Bay Bay Lampu

Harga hijian: USD 59.29 - 60.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 59.29 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 60.33 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Warren 5 Taun LED Lampu tihang Luhur IP66 50W LED Bay Bay Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand anu MEANWELL...

Cina Sistim Lampu tihang tinggi suppliers

High Mast Industries, ngahasilkeun sistem sémplatnang nyaaya rohangan gedé indoor sareng luar kaasup tempat olahraga, jalan tol, yard angkutan barang, palabuhan, parkir komérsial, pusat balanja, tatangkalan industri, pagunungan tol pérak, bandara, pembangkit listrik, taman sareng yard olahraga. Sistim tihang Luhur ngadesain, nyieun pembinaan sareng ngajamin ka sakabéh sistem kaasup kana pipa, alat anu nurunkeun sareng lampion. Jalan anu ngalayanan, wewengkon pangwangunan, perimet wangunan, driveway atanapi tempat parkir ageung tiasa nyandak kauntungan tina kaamanan anu disadiakeun ku cahaya anu dugi sapeuting.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan