Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Driverless LED Street Lampu > 40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
  • 40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
  • 40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
  • 40W nice Waterproof Driverless LED Street Light
  • 40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

    Harga hijian: USD 36.52 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LD-45WDL

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Power: 60-100w, 40w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Osram

MOQ: 10pcs

Life Span: 50000 Hours

Chip: Osram 3030

Power Factor: 0.96

CRI: >80Ra

Warranty: 5 Years

Luminous Flux: 130lm/w

Items: 160W LED Street Light

LED QTY: 64pcs

Size: 80*78*245mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

40W nice Waterproof Driverless LED Street Light

Driver LED Street Lampu anu dijieun ku Shenzhen RIYUEGUANG HUA nyaéta katerangan energi jeung cahaya jual panas panas.
125LM / W, super caang sareng aréa gedé anu lega, angkat ka kebon, jalan raya, jalan. Taya gangguan éléktromagnétik EMI.
Lila hirupna panjang leuwih ti 5 taun sarta jaminan 5 taun, simpen seueur biaya ngagantian.
Kualitas Tinggi, harga lumrah. Lampu LED lampu kami anu pangalusna pilihan pikeun nasabah.


Parameter Produk

Model NO.ADHVSTM40W
Wattage                                                       
          40W
Voltage           AC 85-300V
Luminance Flux
          130lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            80*78*245mm
Chip Brand             Osram
LED Qty            3030 64pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Témbongkeun Produk

40W Driverless LED Street Light

Sakabéh perumahan aluminium pikeun ngabasmi panas, ngabasmi seueur panjang manjang tina sumber cahaya.

Casting tekanan tinggi, prosés ku lukisan, padet tur tahan korosi.

high quality led street lights

Ultra Ipis desain, merenah pikeun neundeun, angkot sareng pangropéa.

LED Lights



led road lamp

led illumination

Kaunggulan produk:

80W LED Driverless Street Lampu

1, Ultra-ipis ukuran ultra-leutik

2, OSRAM 3030 CRI tinggi, sareng Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3

3, lega-tegangan non-stroboscopic

4, program drive Seoul IC, jaminan 5 taun, henteu supir, PF> 0.9

5, teu surem

6, Dupi tiasa dianggo dina lingkungan kasar tina dikurangan 40 derajat ka 50 derajat

7, efisiensi Ultra tinggi 125LM / W.

8, PC COOLER pemanasan, penampilan rupa

9, Bebaskeun tina lebu sareng cai, cocog pikeun outdoor.



Perhatosan Saméméh Instalasi

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC 85-305V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi

Taman, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, Pakarangan, jsb.

led highway light


Categories produk : LED Street Light > Driverless LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan