Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Driverless LED Street Lampu > 40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
  • 40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
  • 40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
  • 40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
  • 40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa
  • 40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 40w Driverless LED Street Lights

Power Supply: AC

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 40w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Osram

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: 40w Driverless LED Street Lights Retrofit

Driver: IC Driver

Lumens: 130lm/w

LED Type: Osram 3030

Beam Angle: 30/60/90/120*90 Degrees

Size: 80*78*245mm

MOQ: 1 PCS (40w Driverless LED Street Lights)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

Katerangan:

40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W, 150W, 200W.

Driless LED Street Lights nganggo Seoul IC drive program, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu ngabantah gangguan éléktromagnétik EMI, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000 jam hirupna, jaminan 5 taun.




40w Driverless LED Street Lights Retrofit_


LED Street Lights Retrofit_

LED Street Lights_

Lembar data:

Model NO. ADHVSTM40W

Wattage

40W

Voltage

AC 85-300V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.95

Size

80*78*245mm

Chip

Osram 3030

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

30/60/90/120*90 Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

3.3KG

CTN Size

360*310*150mm  1pcs/ctn

LED Street Light

LED Street Lighting

Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

LED Street Light fixtures

LED Street Lights Retrofit (2)



Bungkusan sareng pengiriman barang:

( 40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa )

40w LED Street Light


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Gedong pabrik urang nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas canggih produksi sareng garis produksi lampu lampu LED , LED Banjir Lampu, Lampu Besar LED, lampu banda Led High, lampu kanopi LED, lampu tihang tinggi, lampu torowongan LED, hurung LED pikeun ditingali, lampu lampu LED , lampu sinar LED , Sarta cahaya outdoor sarta komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight


Sértipikat kami:

LED Lighting


Categories produk : LED Street Light > Driverless LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan