Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Driverless LED Street Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Driverless LED Street Lampu

Kategori produk tina Driverless LED Street Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Driverless LED Street Lampu, LED Street Light suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina LED Street Light Driverless R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
80W Driverless Osram Module LED Street Lampu

Harga hijian: USD 52.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 52.17 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 535 * 330 * 215mm 4pcs / CTN 18kg / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

80W Driverless Osram Module LED Street Lampu Model NO.ADHVSTM80W Wattage 80W Voltage AC 85-300V Luminance
Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir

Harga hijian: USD 83.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 83.48 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Bumi Module LED Lampu Tanpa Tanpa Supir Salaku anyar dikaluarkeun Street Street, RIYUEGUANGHUA Module Driverless LED Street Light, moal aya supir éta diperlukeun, perumahan aluminium ultra ipis anu saé dina soripan panas. Lampu LED anu gedé kami...
Ultra Ipis 120W Driverless LED Street Light

Harga hijian: USD 68.7 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 68.7 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Ultra Ipis 120W Driverless LED Street Light RIYUEGUANGHUA Modular Driverless LED Street Light mangrupakeun lampu jalan anu anyar, henteu sarat supir, pamakéan program drive Seoul IC, apperance ultra ipis tiasa ngabantuan para nasabah ngahemat...
40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

40w Driverless LED Street Lampu Pangropéa Katerangan: 40w Driverless LED Street Lights Refofit digunakeun pikeun Pikeun dipasang dina garde n, padumukan padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W,...

Cina Driverless LED Street Lampu suppliers

Lampu jalan LED Lampu anu henteu mirip kami nganggo Seoul IC program drive, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, no EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih ti 50000 jam salami umurna, jaminan 5 taun, Utamana dipaké pikeun janten dipasang di kebon, daérah padumukan, Jalan, Jalan Raya, palataran, jeung sajabana. Sadia aya dina vérsi 40W, 50W, 100W, 150W, 200W.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan