Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu > LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED
LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED
LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED
LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED
  • LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED
  • LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED
  • LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED

LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED

    Harga hijian: USD 25.39 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LB-40WDL

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65, IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Osram

Voltage: AC 85-300V

Lumen: 130LM/W

CCT: 2700-6000K

Size: 80*78*245mm

CRI: >80Ra

Power Factor: >0.95

LED Type: 3030

Item: 40W LED Linear Bay Light

LED QTY: 64pcs

Power: 50W

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHENZHEN,SHEKOU,YANTIAN

Panjelasan Produk

LED Linear High Bay Lampu Sumber Osram LED

Pedaran

Lampu LED Lampu Linear Bay Industrial mangrupa alternatif super-caang kanggo peralatan lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun lampu komérsial, cahaya gudang, parkir garasi, cahaya torowongan, cahaya supermarket sareng nu sanesna. Lampu Lampu Lampu LED ieu parantos gaduh kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED sareng kaluaran 130LM / W.

Cahaya Lampu LED Lampu na aya dina suhu warna 2700-6000K sarta ngaluarkeun 30 °, 60 °, 90 °, 120 * 90 °, sudut beam 150 * 80 °. Periode cahaya linier LED ieu papayung mantap caang cai sareng lénar polikarbonat anu katun anu lebu séwak-cai ogé tahan tahan cai sareng pangaruh salami kasimpulan kasar.

Témbongkeun Produk

Linear LED Bay Light

linear bay light 100W

linear low bay light

warehouse lighting

led tube light


Kaunggulan:

LED Linear Bay Lampu

1, supir, gratis teu aya wates waktu hirup umur.
2, Flicker-bebas malah ku Kamera.
3, Aluminium extrusive tilelep panas ngaronjatkeun konduktivitas termal
4, lensa dirancang husus tina laju transmisi Luhur 90%
5, sudut Beam pilihan: 30/60/90 / 120X90 / 150X80 Asimétri unik desain lénsa optik ngaktifkeun efficacy alus teuing sareng uniformit y.
6, IP65 ingress rating cocog pikeun pamakéan outdoor.
7, kelas panangtayungan IK10
8, 85-300V AC lega asupan pikeun pamakéan global
9, Lalawanan 10KV, kualitas anu kuat pisan pikeun pamakéan di luar
10. jaminan 5 taun.
11. Sértipikat: CE, RoHs.


Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Paremeter Produk

Model NO.AD-LB-40WDL
Wattage                                                       
          40W
Voltage           AC 85-300V
Luminance Flux
          130lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            80*78*245mm
Chip Brand             OSRAM
LED Qty            3030 64PCS
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years
Driver            Seoul IC drive program

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

led linear lighting

linear lighting

Aplikasi

LED Linear Bay Lampu

Larapkeun di gudang

Supermarkét

Garasi Parkir

jeung sajabana



application


Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan