Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu > 120W Driverless Linear LED High Bay Lampu
120W Driverless Linear LED High Bay Lampu
120W Driverless Linear LED High Bay Lampu
120W Driverless Linear LED High Bay Lampu
  • 120W Driverless Linear LED High Bay Lampu
  • 120W Driverless Linear LED High Bay Lampu
  • 120W Driverless Linear LED High Bay Lampu

120W Driverless Linear LED High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LB-120WDL

Color Temperature: Warm White, 2700-6000K

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 120W

Usage: Factory

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 90°, 30°/ 60°/ 90°/ 120*90°/150*80°

LED Chips: Osram

Size: 80*78*730mm

Voltage: 85-300V AC

Lumens: 120-130lm/w

CRI: >80Ra

Light Source: OSRAM 3030 192PCS

THD: <10%

Warranty: 5 Years

Item: 120W LED High Bay Light

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000 Pieces/ per Year

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

120W Driverless Linear LED High Bay Lampu


Pedaran

Lampu Teluk Lampu Lampu 120W kalér kami nganggo kualitas luhur OSRAM 3030 LED, lumén efisiensi Ultra tinggi tiasa sumping dina 130lm / w, penampilan éndah, 50000 waktu hirup sareng jaminan 5 taun.

Linear LED High Bay Lampu linier LED na mah AC 85-305V, cocog pikeun pamakean global. aya dina suhu warna 2700-6000K sarta emit 30 °, 60 °, 90 °, 120 * 90 °, sudut beam 150 * 80 °.

LED High Bay Light mangrupakeun istilah jenderal pikeun lampu sareng lampion anu digunakeun dina daérah produksi pabrik, tambang, gudang, sareng héd. Sajaba sagala lampu lampu anu digunakeun dina lingkungan biasa, aya lampu ngabendakan ledakan sareng cahaya anti korosi.


Spésifikasi

Model NO. AD-LB-120WDL

Wattage

120W

Voltage

AC 85-300V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

120-130lm/w

Power Factor

>0.9

Life Time

50000 Hours

Size

80*78*730mm

Chip

Osram3030  192pcs

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

30°/ 60°/ 90°/ 120*90°/150*80°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years



produk produk

 120W Driverless Linear LED High Bay Light

 120W Driverless Linear LED High Bay Light

120W Driverless Linear LED High Bay Light
120W Driverless Linear LED High Bay Light

Kaunggulan produk
· Ukuran ultra-leutik ultra-ipis, pikeun ngahemat pengiriman barang pikeun konsumén
· OSRAM 3030 CRI tinggi, kalayan Zener dioda, sareng kasabaran warna kirang ti 3
· Tegalan lega non-stroboscopic
· Program drive Seoul IC, 5 taun jaminan, teu aya driver, PF> 0.9
· Diliwatan CE ngaliwatan EN42671, photobiological security level level 0
· Bisa dianggo di lingkungan kasar tina dikurangan 40 derajat ka 50 derajat
· Ningkatkeun fungsi darurat sareng induksi, anu pohara merenah sareng béaya rendah
· 10KV Surge Protection
· Efisiensi ultra luhur 120-130LM / W.
· Hatsink PC COOLER, rupa penampilan




Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan