Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu > Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu
Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu
  • Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu
  • Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

    Harga hijian: USD 71.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: AD-LB-160WDL

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Power: 120W, 150W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65, IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Osram

Item: 120W LED Linear Bay Light

Voltage: AC 85-300V

Lumen: 130LM/W

CCT: 2700-6000K

CRI: >80Ra

Power Factor: >0.95

LED Type: 3030

LED QTY: 256pcs

Size: 80*78*970mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHENZHEN,SHEKOU,YANTIAN

Panjelasan Produk

Bright 160W Driverless Module LED Linear Lampu

Pedaran

Lampu LED Linear Bay tiasa ngaganti lampu lampu pipa tradisional salaku alat katerangan super anu caang.
RIYUEGUANGHUA 160W LED Linear Lampu anu digunakeun dina kualitas luhur OSRAM 3030 SMD LED chip anu kaluaran 130LM / W, sampurna pikeun syarat luhurna efisiensi.
Alat-lampu lampu linier LED na diadopsi saé perumahan aluminium anu tahan caina katut lénsa polikarbonat anu katun pebu pisan sareng cai sareng tahan tahan tahan di lingkungan kasar.
Lampu ieu dilarapkeun téknologi driverless, henteu kawates lami. Jaminan 5 taun.
Lampu LED Lampu Linear kami sampurna pikeun cahaya komersil, cahaya gudang, parkir jalan pawon, cahaya dina torowongan, cahaya supermarket sareng nu sanesna.

Parameter Produk:

Model NO.AD-LB-160WDL
Wattage                                                       
          160W
Voltage           AC 85-300V
Luminance Flux
          130lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            80*78*970mm
Chip Brand             OSRAM
LED Qty            3030 256pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years
Driverl            Seoul IC drive program

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED Tube Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Témbongkeun Produk

Linier LED Bay Lampu

Industrial High Bay LED Lighting

linear bay light 120W

linear low bay light

2

led tube light 1


Kaunggulan:

LED Linear Bay Lampu

1, supir, gratis teu aya wates waktu hirup umur.
2, Flicker-bebas malah ku Kamera.
3, Aluminium extrusive tilelep panas ngaronjatkeun konduktivitas termal
4, lensa dirancang husus tina laju transmisi Luhur 90%
5, sudut Beam pilihan: 30/60/90 / 120X90 / 150X80 Asimétri unik desain lénsa optik ngaktifkeun efficacy alus teuing sareng uniformit y.
6, IP65 ingress rating cocog pikeun pamakéan outdoor.
7, kelas panangtayungan IK10
8, 85-300V AC lega asupan pikeun pamakéan global
9, Lalawanan 10KV, kualitas anu kuat pisan pikeun pamakéan di luar
10. jaminan 5 taun.
11. Sértipikat: CE, RoHs.


Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.





led linear lighting

linear lighting

Aplikasi

LED Linear Bay Lampu

Larapkeun di gudang

Supermarkét

Garasi Parkir

jeung sajabana



application



Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan