Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu > 120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu
120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu
  • 120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu
  • 120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu
  • 120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

120W Stable Driverless LED Linear Bay Lampu

    Harga hijian: USD 60 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: NO.AD-LB-120WDL

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum Alloy

Power: 120W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65, IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Osram

Item: 120W LED Linear Bay Light

LED QTY: 192pcs

Voltage: AC 85-300V

Lumen: 130LM/W

CCT: 2700-6000K

Size: 80*78*730mm

CRI: >80Ra

Power Factor: >0.95

LED Type: 3030

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Guangdong

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHENZHEN,SHEKOU,YANTIAN

Panjelasan Produk

120W Stable Driverless Led Linear High Bay Lampu

Pedaran

Driverless Led High Bay Light Lampu mangrupakeun alternatip super-caang pikeun péparasi lampu lampu tradisional. Sampurna pikeun

cahaya komersial, cahaya gudang, cahaya garasi parkir, cahaya torowongan, cahaya supermarket sareng nu sanesna.


Lampu Aluminium Luhur High Bay Ieu boga LEDs OSD RAM 3030 SMD anu leres kalayan kaluaran 130LM / W.

Cahaya urang LED linier sadia dina 2700-6000K hawa warna na emit 30 °, 60 °, 90 °, 120 * 90 °,

Sudut 150 * 80 ° beam.


Ieu High Bay Lampu aluminium waterproof perumahan jeung frosted poli-karbonat lensa anu lebu kedap

kitu ogé cai sareng tahan tahan kanggo pamakéan di lingkungan anu kasar.


Parameter Produk:

Model NO.AD-LB-120WDL
Wattage                                                       
          120W
Voltage           AC 85-300V
Luminance Flux
          130lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            80*78*730mm
Chip Brand             OSRAM
LED Qty            3030 192pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years
Driver            Seoul IC drive program

Welcome to contact us to know more details of LED Lights. LED Tube Light, LED Street Light, LED Flood Light,etc. 



Gambar produk:

Linear LED Bay Light



Kaunggulan Lampu Lampu Led High Bay Sawatara:

1, supir, gratis teu aya wates waktu hirup umur.
2, Flicker-bebas malah ku Kamera.
3, Aluminium extrusive tilelep panas ngaronjatkeun konduktivitas termal
4, lensa dirancang husus tina laju transmisi Luhur 90%
5, sudut Beam pilihan: 30/60/90 / 120X90 / 150X80 Asimétri unik desain lénsa optik ngaktifkeun efficacy alus teuing sareng uniformit y.
6, IP65 ingress rating cocog pikeun pamakéan outdoor.
7, kelas panangtayungan IK10
8, 85-300V AC lega asupan pikeun pamakéan global
9, Lalawanan 10KV, kualitas anu kuat pisan pikeun pamakéan di luar
10. jaminan 5 taun.
11. Sértipikat: CE, RoHs.


Perhatosan Méméh Masang


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-300V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Driverless Linear Data Lambaran Led Bay
led linear lighting

linear lighting

Aplikasi

LED Linear High Bay Lampu

Larapkeun di gudang

Supermarkét

Garasi Parkir

jeung sajabana



application




Categories produk : LED High Bay Lampu > Driverless LED Linear High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan